Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Budak Sekolah Terlampau

Budak Sekolah Terlampau

Tengok title post macam best jer kan?hahahaha..

Mak Bedah tau lah gambo nie da lame..saje nak post soh korang p.k.

Mase Mak Bedah anak dare dulu amek gambo time skool nie ayu&manis jer. Agak-agak control ayu lah kan. Gamaknye bebudak skool skang nie gini ke ghupenye. Gaye cam nak kene lempang jek rase. Hahaha.

Ape2 pun. Yalls p.k lah sendrik. Chow chin chau..Bye Yallsss..

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Sekitar Majlis Pertunangan Siti Saleha dan Lufti Azhar

Tahniah kami ucapkan buat pelakon Siti Saleha setelah selamat bertunang dengan jejaka pilihan hatinya, Lufti ...

7 comments

  1. sume aku menyampah!! hahaha

  2. tengah dok p.k ni…. ni ke rupe pelapis mase depan?? mmg rase nk lempang2 jer…

  3. tu gambar pelakon lah….aparrrrraaahhh….

  4. hahahahaa..yg hadoooo….

  5. berlakon je… klu bdk skolah btul2 lain le crita…

  6. ntah…apa la..

  7. Eleh orang cam mak bedah ni ramai…tau nak sibuk hal org lain jer.mcm bagus sangat.bukan nk bela beliau2 kat atas ni.tp baik diam jer dari cakap merapu tak tentu pasal cenggini.ni ler penyakit yang tak pandai abis2.sedarlah wahai manusia……

counter statistics