Tuesday , September 2 2014
Home / Gossip Panas / Bukti gambar Nabil cium bukan super-impose #1?

Bukti gambar Nabil cium bukan super-impose #1?

kredit: Kopi Milo

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

24 comments

  1. Hmsss…kalau dikaji dari segi lekuk lubang, cuping atas…nampak jelas berbeza tak taulah kalau lubang tu baru lepas kena korek kut…kikikii atau cuping atau tu baru buat botok supaya bulat sikit…hahahaha

    • gambar superimpose kurang jelas, dan gambar tu di ambil dari lighting yg berbeza dgn gambar kiri, gambar belah kiri tu lebih terang so jelas nampak bentuk cuping dan lubang telinga berbanding gambar kanan.

      kemudian gambar kiri diambil pada sudut berbeza, tengok mata kanan nabil di gambar kiri nabil kelihatan banding gambar kanan tak nampak langsung, so bentuk cuping telinga berubah mengikut sudut.

      pastinye gambar kanan bukan superimpose.

  2. john dengan labunya

    korang tak yah lah nk sebokkan photoshop lah superimpos lah itu lah ini lah…dah memang betul dia ni ada scandal, semua menafikan hal ni, masyarakat bukan bodoh nk menilaikan hal ni, korang ja yg nafikan hal ni nk back up dia, aku salute nga irma dia xmasuk campur pada isu ni, dia ni shock culture jadi artis, dulu cita pasal family dia yg susah, sekarang malukan family diaa,

  3. btl tu..sket2 kalo ade gambo x elok mesti ckp superimpose la..blah..x sedo diri..dh wt jahat pastu tgkp gambo wtpe? da kantoi br pdn ngan muke..wakakakak..sian nabil..culture shock gle..dlu org kg..muke x nsem..wt perangai burok lg ..wakakak

  4. adoyai dlu kate jd artis sb nk tlg makbapak kt kg. skg wt malu makbapak.

  5. ala…tnggu artikel esok la. ok?

  6. 2 la….nabil..nabil,..ap la ko ny…ak x tw lg..tw la pmpuan 2 cun melecun tp ko jgn jd bodo,..da kemaruk sgt,,gatai nk mampus..kawin la cpt2…ny x..da jd artis..popular cket da wat hal,,,xpyh bg alasan dunia artis mmg cm 2..pdhal ko sndri yg tentukan,,ko sndri plih nk jd artis..LU PKIR R SENDRI…ak engt ko ny jaga la batas pergaulan apa sumer..tp hampeh..

  7. nabil..nabil bakat ader siakan..dh ler rupa tu elok skit dr hancur
    jgn ler burukan lg

  8. mcm tak biasa plak ngan komen artis, " eh, ni bukan saya ni bang. gambar ni super-impose ni, photoshop ni". blah la wei, kalo diedar gambar ni kat student2 art& design, maka dptlah jawapan yg sebenar…

  9. NAZRULLAH BIN JAMALU

    ALA,LNTK DIE LH,AKU DGN AWEK AKU PN SLLU JGK CIUM MULUT…
    E2 PN NK KECOH KE…
    HU3…

  10. emm .. tak tahu la mana satu betul. banyak sangat khabar angin yg tak elok pasal nabil nie. harap-harap beliau akan insaf

  11. sepandai- pandai nabil melompak, akhirnya jatuh juo ke tanah..buek malu org kampung yo kau ni nabil, buek lawak yo yo menasihat org, tp kau sendiri pun hanyut kek pompuan..hancus. malu mak ayah kek mambau tu…

  12. best laa nabil..minah ni pon lagi lawa dari si irma..muka kiut,kalu aku jadi nabil pon aku skandal ngan minah ni..

  13. Pd pendapat saya.

    1. Betui mamat tu bercium. Tapi bukan nabil. Sebab sideburn berbeza. Cuba perhatikan Jarak sideburn ngan telinge dia.

  14. aku inngat ko ni slepas dah populer,ko boleh hormat org sekeliling,padahal kau ni lebih truk macam sampah,kau ni nabil macam cibay.muka aku tengok tak la macho sgt,dah la pjg,muka kemek,telinga cupong.

  15. Eleh, sapa yg kutuk2 dia ni. Siapa yg makan cili, dia la terasa pedas.

  16. x hairan la kalau dia pon berani menunjukan aksi mesranya di khalayak ramai semasa bersama ex nye dulu…..

counter statistics