Thursday , September 29 2016
Home / Gossip Panas / Bukti Gambar Norman Hakim sambut Harijadi Memey

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

20 comments

  1. bile date gambar ni diambil?before or after dia org kna tngkap bsh?

  2. menyampah tol aku degan mereka ni

  3. aku pun mnyampah.huh

  4. cehhh!!! benci toi tgk muke berok dua ekor nehh….

  5. Eeeeeiiiiiiii…!!!!!!!!!!!!!!!!! Geli jerk…!!!!!! Bila besday pompuan tu???!!!! Cpt btol jantan tu dh tumbuh rambut???? Bkn ke dia botak? Atau…….gmbr ni sblm diorg kena tangkap dulu2..????!!!Dasar jantan gataaaaaaaaaallllllllll…!!!!!!!!!!

  6. memey bengong…gila…buduh…huduh…..bangang…presan lawa…sama ngan norman jantan tak guna..

  7. emm.. sungguh mesra kan..? klu dah pompuan murahan tu memang macam tur ler.. barang yg dah terpakai pun sapu gak.. hai.. norman..! norman..! klu nak carik penyedap pun biar lah yg semenggah sikit.. nie barang yg boleh didapati kat mana2 pasaran gelap…! hish..hish…

  8. Bilalah nak insaf alahai…

  9. HAHAHA..XKAN INSAF RS NYE..DH TERANG2 KENE TANGKAP..XYAH LA HIPOKRIT LAGI XNAK NGAKU SALAH..PADAHAL DH TERANG2..BLAH LA MEMEH ..POMPAN XDE MARUH MCM TU LAA!!

  10. alah before ke after tetap dorang amek gambar bersama tgk la tu rapat semacam … memey tu macam ntah ehk takde perasaan agaknye kacau rumah tangga orang .. si norman pulak gatal sangat kenapa .. bagusla tu dua-dua otak senget

  11. Dulu aku benci tengok dia orang ni tapi lepas dengar crite si Abby, aku lebih benci tengok si Abby tu… Dok posing lebih2.. Muka sebijik macam perempuan murahan…

  12. ermm..aku paling benci hipokrit!! lantak korang ler,mEmang suka sangat kna maki hamun,sumpah serana… Memey perempuan jenis apa laa ni..?? tunggu balasan Tuhan.

  13. diorg ni mcm @($*%&@$@&% kan..
    baru2 nih adela satu pakcik wakil dari penduduk kwsn berkenaan…buat kenyataan kat satu rancangan hiburan, dorg dah meluat tgk si pelakon lelaki dan wanita ni…hari2 duduk di pejabat bermlm sama2…tp masih menafikan…

    memula tepk gak sape…bla dia tunjuk gamba pejbt n keta pesona tu terus aku phm si beruk dua ekor nih…

    the nxt week tu dorg dptkan komen memey…nk tau ape dia ckp…
    "semua tu secara kebetulan je"…amboi dr dulu, kena tangkap basah smpi norman dah becerai kebetulan kah???…

    katanya dia keja kat ofis norman sbg admin asst…
    n dia ngaku kalau after shooting xde buat ape dia akan dtg ofis norman…

    hello cik memey…awak kuar dr felda n dtg KL dgn niat nk jadi pelakon or admin asst??…
    kalau nk jd admin asst dkt2 felda tenggaroh tu rasanya ade je kot…

  14. gambo bawah tue dah mcm bapak ngn anak! ceh… takde laki bujang ke memey!!

  15. memey nih bukannye lawa..
    mulot besar jerk lebih..
    hahahahaha…
    cian anak2 norman..
    mcm mane la perasaan diorg kalo dpt tau yg ayah die perangai cm nih..
    ishk3..

  16. biasa laa norman…lps nie cari spare lain plak..alahai memey..tunggu ko plak giliran sengsara ko…

  17. gatal betul dua2 tu

  18. geli betul tgk aksi pasangan plg gatal kat muka bumi ni..betina tu gedik sungguh.mcm pompuan sialllllllllllll..c jantan tu dah le keparat….memang x bahgia hidup depa…

  19. Lelaki gatal, perempuan pula tak tahu malu.Dua kali lima ja…

counter statistics