Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Bung Mokhtar ketagih Candy Crush, Zizie Ezette mengeluh di Insta (3 Gambar)

Bung Mokhtar ketagih Candy Crush, Zizie Ezette mengeluh di Insta (3 Gambar)

Ha! Topik cam gempak kan seolah-olah Bung lupa jalani tanggungjawab sebagai suami. Sebenarnya Zizie Ezette telah memuat naik beberapa keping gambar suaminya  bermain Candy Crush kerana  ketagihan permainan tersebut, sehingga apabila kemana-mana pun permainan tersebut menjadi lebih perhatian. Zizie juga memuat naik status berbaur gurauan iaitu “Bini duduk sebelah pun dah x di pandang.I hate u Candy Crush!!
#suamidahjumpacintabaru’”
. Gambar penuh selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

9 comments

  1. ape2 jela..janji tak kacau org

  2. gedik..hahaha

  3. sweeet je..datuk bung nmpk sgt bergaya 🙂

  4. patutla hujah bung mokhtar ni tak berisi kat parlimen..

    • tgk ke siaran lgsng parlimen? sah2 la ko x tgk kn. sbb 2 ko pki tembak je ckp Bung ni ckp tak berisi dkt parlimen. org jenis mcm ko ni la penabur fitnah tegar akhir zaman nabi ckp tu.

      • nampak sgt ko tak tgk parlimen live streaming kan, kalau tgk pun aku rasa otak ko tak berfungsi sbb jadi machai ja kejanya, Bung is bluffing in parlimen, kaki bising, pengacau, tak focus pada isu. Berhujah macam budak sekolah rendah. Pelik aku mcam mana orang Kinabatangan boleh pilih this kind of joker as a lawmaker. Annuar Musa dan Khairy Jamaluddin are far better than this man.

  5. Level 200 ke bung mokhtar muahahaha

  6. Haah lepas sahur trus main cc.

counter statistics