Sunday , December 4 2016
Home / Gossip Panas / Bunga Citra Lestari bersosial tersebar (4 gambar)

Bunga Citra Lestari bersosial tersebar (4 gambar)

RotiKaya melaporkan beberapa keping gambar sosial milik Bunga Citra Lestari telah tersebar di internet petang semalam. Menariknya, gambar-gambar yang tersebar itu mengandungi arak dan salah satu Bunga sedang memegang rokok, juga kelihatan di dalam gambar, kelibat suaminya Ashraf Sinclair. Media Indonesia menganalisis bahawa penyebaran gambar ini disengajakan bagi melariskan albumnya yang bakal keluar tidak lama lagi.

Sumber dipetk: RotiKaya

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

20 comments

  1. Aduh…seksanyer tengok dia ni…hurm….mcm dh xde batasan dah…adei…

    " Jenama Boboi ke layar filem " http://kozumiro.com/jenama-boboi-ke-layar-filem/

  2. meak up nampak cantik cb tgk dia tak meak up…wadeh sedih amat sih…

  3. dr dlu dh rosak…cian ashraff….muka ensem gler

  4. NAK BUAT MCM MANA LAKI DIE PUN JOIN GAK…….

  5. dekat indonesia artis cenggini kot..

    • macam takde jer artis malaysia cam gitu ye

    • mlaysia pa beda nya…????
      fsha shanda tu apa beda nya ……..?????
      artis ter SEXY D MALAYSIA
      eh msing2 hal lah ….
      AKU TW KORG JLES KN SBB INDON PUNYE ARTIS CANTEKK2 N ENCEM2 ….

      MALAYSIA FASHA JER YG CNTEKK TPI KLAKUAN PUUHHHHHHHHH CAM ….!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. keciknya boob.

  7. club ape lah ni,cam tmpt murah jew.low standard.beralas papan cam pondok sawah.

  8. ye ke tu dia ..len mcm jk aku tngok pic tu…tngok body dia… cam body pondan..!! sabotaj kali tu … emm..

  9. haha tetek kecil sial. asyraf tak puas gentel2

  10. sebenarnya ni gmb lame,sengaja diletakkan gmbr si ashraf ni biasalah cr publisiti murahan mcm tuanya juga,tp ape2 pon cian ngn si ashraf ni dpt brg low class..dh second hand..kena nasi kangkang si bunga taik ayam ni.bodoh jd jantan dayus ikot je ckp bini.

  11. KAU RASAKANLAH KEPANASAN API NERAKA …….SIA2 JE MAK KAU MENGANDUNGKN ….

  12. ciri ciri murtad dah ada

  13. ibubapa harus bertanggungjawab dgn apa yg berlaku atas anak menantunya

  14. Apapenye jantan dayus..bini ko tergedik2, blage pp,peluk jantan kamu wt dek je…bangangstupidow tul la..

  15. Dang Suhang di Enim

    Artis Indonesia dan Malaysia sama saja .. ada yang baik .. ada juga yang perangainya buruk … dengan memberi contoh yang kurang baik dengan berpakaian terbuka … harga mereka ditentukan oleh sensasi itu … semakin banyak yg memberi perhatian kepada mereka, semakin naik popularitasnya …

  16. Ate', si Asyraf tu idok je menegor bini dia bergeronjhang ngn jantan lain, dayus bebeno.

counter statistics