Tuesday , September 27 2016
Home / Pelik / Burger KFC ada cacing mati!

Burger KFC ada cacing mati!

Eww! Nak termontah kalau gi KFC beli burger sat lagi tengah sedap makan, ops! Ada cacing mampuslah. Rilek lu der, kejadian ni bukan berlaku di Malaysia tapi di China kot? Kat Malaysia KFC-nye bersih punye.. Konfom, cumeeeeeeeeeee… Servis lembab like shit especially drive thru kan. Lagi gambar cacing dalam burger KFC after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

11 comments

  1. membantutkan selera. Kalau pegi kfc confirm la terbayang benda ni even tak berlaku kat malaysia pun

  2. dah mati pun, belasah je la

  3. Umang aii.. cacing ko taugey tu eyy?? ghupo cam batang taugey yoo… Andrew Zimmern mesti suko bendalah ni.

  4. tu misai sotong kot..hahaha…dalam daging tu ada cacing…pas ni kena lebih berhati2..kalau boleh jgn makan daging burger dah..sbb tak tahu apa yang ada didalam kepingan daging tu..eee gelinyeee

  5. John dengan labunya

    terang2 gambar dari CHina KFC, memang pengotor

  6. Mkan je la..mcam la x biasa…ha3

  7. org cina dr china ni lebih dr cacing pun diorg makan..inikan cacing sekor,propa je lebih..haha!

  8. tah2 dia mtak brger cacing kot..huhu

  9. burger bukan main food of kfc, kalu nak burge pi la burger king ka, mcd ka, carls' jr ka..

  10. bukan nya KFC malaysia pon. ape la, bnde kcik cmni pn nak kecoh

  11. Que Rizuwan Mahrop

    teringat kaki lipas kat spegetti huhuhuhu dah jamah abis masuk perut baru terjumpa alahaiiiiii……. huhuhuhuhuhu nasib jew restoren tanggung freeee semua dlm rm100+ heheheheheheh best giler….

counter statistics