Sunday , December 4 2016
Home / Gossip Panas / CAK: apa nak jadi

CAK: apa nak jadi

pengacara-wanitaAda sesiapa dapat hint siapakah artis ini? Marilah berkongsi bersama kami.

SABAN hari, ada saja kiriman e-mel yang dihantar pembaca setia CAK. Selain berkaitan tugas kerja CAK, talian sesawang CAK tak terkecuali menerima gambar sensasi yang membabitkan selebriti tempatan.

Apa yang cuba CAK paparkan bukan niat untuk mengaibkan, sebaliknya dengan harapan ia menjadi teladan dan sempadan buat kita semua, lebih-lebih lagi golongan ternama yang sering dipandang sebagai ‘role model’ masyarakat.

Macam yang CAK paparkan dalam ruangan ini hari ini. Seorang lagi selebriti yang tak kurang popular berani beraksi ‘panas’. Pada mata kasar CAK, ini bukan lagi gambar ‘super-imposed’ seperti yang selalu dijadikan alasan artis kita sebelum ini.

Bagaimanapun, mungkin ada yang lebih pakar menilai keaslian gambar ini termasuk gambar tanpa seurat benang. Beberapa keping gambar yang dipercayai pengacara sebuah program wanita yang CAK terima. Nilailah sendiri!

Sumber: Harian Metro

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

8 comments

  1. ni sape??
    mcm bodo je..artis ke selebriti ke sume pangai mcm jamban
    sume hancur..sorang pn xde nk jd iron
    blah..!!

  2. iron ke icon… sengal gile ko ni

  3. Ika Nabila ke? rambut macam dah sama

  4. tak baik cakap org camtuh. Lagi pulak berdosa mengaibkn orang tuh. Some advice, klu kita jaga keaiban orang lain, Allah akan jaga keaiban kita kat akhirat kelak…Nobody perfect…

  5. biasalah nampak longkang.

  6. die ni sape??

  7. maner tanpa seurat benang?

  8. ceh nie..
    ader je kat maner2..
    pas2 mule la nk bebel2..
    cOmment Org tue la nie la..
    ntah diri tue baik ke JAHAT..
    huahuahuhu

counter statistics