Monday , December 5 2016
Home / Gossip Panas / CAK: Selamba peluk teman wanita

CAK: Selamba peluk teman wanita

341

Hai, apa nak jadi? Lepas satu, satu cerita mengenainya diperkatakan. Terbaru, sikapnya yang disifatkan keterlaluan sampai ke pengetahuan CAK.

Adakah Johan yang dimaksudkan oleh CAK itu?

Kejadian itu berlaku depan mata teman CAK yang membuat liputan malam kemuncak Raja Lawak, baru-baru ini. Selepas acara berakhir, tenaga produksi, artis dan wartawan menikmati hidangan disediakan.

Ketika itu dia tanpa segan silu berpeluk-pelukan dengan teman wanitanya depan tetamu. Bukan sekali dua, tetapi banyak kali. Mungkin pasangan yang mabuk bercinta ini tidak perasan ramai wartawan memerhatikan perlakuan tidak manis mereka.

“Kejap-kejap peluk, rimas sungguh aku. Kekasih dia pun bukan orang lain, pelakon juga. Sepatutnya mereka pandai bawa diri dan menunjukkan contoh baik. Ini tidak, dah tak ingat dosa pahala.

“Kot ya pun bercinta, berpada-padalah sikit. Geli gelaman aku tengok. ‘Over’ sungguh!” kata teman CAK yang sememangnya berbulu dengan bekas peserta Raja Lawak musim pertama itu.

Walaupun tidak ada di lokasi kejadian, CAK dapat bayangkan situasi ketika itu. Harapnya selepas ini dia lebih peka dan berusaha berubah ke arah kebaikan.

Jangan biarkan diri hanyut dengan dunia glamor dan melakukan lebih banyak kesilapan.

Adakah Johan yang dimaksudkan oleh CAK itu?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

14 comments

  1. mamat ni memang over acting

    • ler..ape la johan ni buat perangai..name baru je nk naik dh pulak buat hal..igtkan johan xde awek,nk ayt jihan raje lawak tuh..rpenye2 dh ade awek..huhu..ksian jihan..dh ler asyik kene kacau je ngn jozan nih..

  2. nak muntah deeen tenguk….berbulu tengkok deeen…hahaha…

  3. yg lakinye mcm xde pompuan laen…
    yg pompuan nye…pantang tgk laki pemes sket…
    ape2 aje… 🙂

  4. dia nie bukan ke couple ngn acong sweetchild???@#^%!!!

  5. ngarut la dia ni… tak la lawak sgt pun.. over jer yg over…
    tengok je la RL3, acting mcm nak kontrol show… pastu kat luar buat perangai mcm ni plak… kata nak sakitkan hati org berkenaan, elok sgt la tu.. ada ke dia kata dlm paper dia peluk bukan melekapkan dada pun… hotak dia!! haha… lantak dia la…

  6. cenggitu skalik ye si johan tuh..npe klu x lekap dada x berdose ke??sengal keledek..huh!

  7. yg over 2 c pompuan da dia bg x kan la yg laki 2 nak ddk diam je..
    btl x??? mcm kucing da kite bg ikan xkan dia x mkn..kan..

  8. ee…menyampah giler ngan johan..aku dah cukup masak dan kenal ngan johan..luar dan dalam..dunia penuh haprak! ex dia mariyam pun tak tahan ngan dia.mampus la johan. aku takkan lepaskan ko camtu je.

  9. puteri..ang ex johan ker??cite la sket nok…huhuuu…
    tgk muke cambaek erh…padahall..yang adooo

  10. aku pikir si johan nih baek xde kontrovesi ke hape,rpe2nye haaa kaoo!xlekap dada?palee muuu.asl la kao johann?muke nerd2 sikit adehh canne kao bule tergoda ngn minah nihh?PUTERI CITE SKET WEHH.berbuluu akuu.aku da la tga minat gile2 ngn si J nih(malu lak ttbe nk sebut nme johan),ttbe dpt twu die canni?adess
    dogaan2!

  11. ozly ni janda farid kamil ke?btl ke ozly n farid ada anak perempuan

  12. mamat ni bila masa pun suka peluk org…. wa lu btul….

  13. saya tak percaya johan perangai macam tu

counter statistics