Wednesday , September 28 2016
Home / Gossip Panas / Camelia bersama minum air apa itu?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

15 comments

  1. air kenc la tu

  2. membazir jer beli2 air kencing…g jer toilet kutip air kencing org..lg elok dr minum kencing setan…

  3. ntah pape la.kalo dah name artis cmtu la..dlm tv baek jek..hakikatnyee??pandai2 la pk..hu hu hu

  4. dosa tangung sdn lah ooiii

  5. minum air kencing aku lagi bagus…

  6. itu air LIVITA..

  7. teruk betul lah artis ni.entah-2 dia pegi fesyen show kat Paris pun perangai lbh teruk dari ni….biasalah artis oversea kan bercium……..insaflah, harapkan muka je lawa……tak nk aku minum pati prune inessence…….

  8. tu air bunga …hahahah…"awak tak perlukan saya…rupa awak dah cantik…"

  9. "owhh…sebenarnya saya hanya bergambar dengan mereka..air kat atas meja tu bukan air saya..saya dok table lain..saya tidak pernah menjamah walau setitik pun air tu..saya dtg ke parti hanya minum orange jus yg disediakan buat tetamu yg tidak minum air yg beralkohol…"statement suci lagi murni dr camelia

  10. boleh jadi air ape saje…..camelia nih cantik…sweet….tapi tu lah kan….huhuhuhu…..

  11. cntik xbermakner akhlak pun mulia….isk2….

  12. biarkan mereka dengan cara hidup mereka..kalau dosa pun mereka sendiri yang tanggung. dosa mereka bukannya boleh transfer kat korang pun.dosa bz body pun ada tau..hehehe

  13. CANTIK DAN BUSUK… TAPI MEREKA NI MENJADI IKUTAN MUDA MUDI… NORK BUAT LAGU MANA?

  14. Erm…Tu bukan minuman keras tu.If beer,got gas lar…Nak cakap arak lain,colour minuman tu macam bukan alcohol pun.

  15. aper masalahnye? kesian nye u all.. sure tak de life kan? hehe

counter statistics