Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Camelia dan suaminya di majlis cukur jambul anak pertama (6 gambar)

Camelia dan suaminya di majlis cukur jambul anak pertama (6 gambar)

Segala spekulasi mengenai siapakah suami Camelia akhirnya terjawab setelah hampir dua tahun perkahwinannya. Semuanya terbongkar apabila seorang blogger yang dijemput hadir ke majlis cukur jambul anak pertama Camelia telah memuat naik beberapa keping gambar Camelia bersama suami, Dato’ Sri Akbar Khan dan anak pertama di majlis tersebut. Sebagai nota, Camelia telah mengaku pada media massa bahawa dia sudah berkahwin pada pertengahan tahun 2011.

Beberapa keping gambar lagi after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

15 comments

  1. Akhirnya semua persoalan terjawap sudah…

    tembam anak nyer^ ^…

    " Sinopsis Drama Gemersik Kalbu Slot Akasia TV3 " http://kozumiro.blogspot.com/2011/12/sinopsis-dra

  2. mcm familiar je muka husband dia ni

  3. Eh,.. ada gambar saya laaaah.

  4. lakiorg dah…

  5. Chubby baby tu.

  6. lagi elok dan manis kalau dia juga turut bertudung di majlis tersebut..
    wallahualam..

    semoga majlis ini diberkati dan dirahmati Allah.. amein.

  7. aku x phm kenyataan kt ats tu.

    *siapakah suami camelia akhirnya trjwb setlh 2thn perkahwinn*

    *sebgi nota, camelia tlh mengaku brkahwin pd prtghn 2011*

    gege keliru n xnk trsalah anggap. blh admin jelaskn?

    • diorg dah kahwin selama 2 tahun..tp pertengahan tahun 2011 baru si camelia ni ngaku kat media dia dah kahwin..

  8. ooo mcm tu…mmg keliru lar dgn statement “baru kawin pertengahan 2011” kan senang kalo kata dah kawin n bagi date nikah kan tak de keekliruan…saje nak bg cdgan

  9. yg muka mcm bai jual carpet tu suami dia ke atau bapak mertua?

  10. ade gmbar sami..

  11. datu khan mende tah..owner maju juntion husband dia uoolss

  12. wah..buat kt rumah dia ke? besar gila….

  13. Patut la di Malaysia ni…perkembangan dunia seni tak berapa nak kembang…. Boleh di kira artis yang betul – betul ada produk seni diperkatakan…Kalau yang lain kebanyakan perkembangan terkini ‘produk anak ‘ dan ‘suami sorok’ jela dipaparkan Takpela…dah media nak bagi publisiti ye ???? Beza sungguh artis ternama dengan artis suam – suam kuku 🙂

counter statistics