Thursday , April 24 2014
Home / Gossip Panas / Camelia minum arak lagi ke?

Camelia minum arak lagi ke?

Last year bulan April 2009, penulis ada kantoikan gambar Camelia lepak dekat sofa berdepan dengan wain dan arak bagai dalam tajuk Camelia bersama minum air apa tu?. Nampaknya this year, kantoi lagi gambar Camelia minum wain ke arak bagai penulis tak tahu lah. Tapi kali ni nak nafi macam mana lagi? Air tu dipegang tangan sendiri. Lu pikiaq la sendroi (— memang sengaja letak sendroi. macam best’kan perkataan ni). Sebelah tu sapa? Seal ke? Kah kah.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

12 comments

  1. air sirap gamaknye tu..

    jarang dgr wartawan2 hiburan kondem psl artis yg konon2 standard sgt mcm dia nih. cuba klu muka wati elite ke, diana amir ke, fasha sandha ke, sampai t'balik telanjang kene kondem, kene kutuk n ntah hape lg.. knape?? sbb camelia ni ank somebody or vvip ke??

    • mmg dia anak org berada d Kuching.. 4-5 thn lepas aku pernah dgr yg dia dan family nya bercuti di resort kat kuching ni.. dia or block resort tu utk dier org family jer.. lepas tu aku dgr pekerja2 hotel kat situ complain2 pasal dia org buat party arak sampai hanchos2 berselerak mcm kapal pecah 1 hotel tu.. sampai kat poolside.. tapi adik bradik dia mmg involve dgn drug jugak.. westernize sgt2… maybe dia org rasa dia org jer yg terBEST kat swak ni kot.. kekeke

  2. air sirap tuh..

  3. xclap aku family dia ni agak berpengaruh gak ar….kira family kaya ar ni ….

  4. camelia ni mmmg sosial..mmg kaki clubbing pun..tp muke die yg wat org x percy kan..muke mcm baik je…bese la artis..mcm2 hal la..

  5. haah memang kaya… umah dia kat kucing, besor gabak ! tu sbb wartawan takut nak cubit dia…

  6. mase aku blk kg hubby time xmas, aku tgk selamba je org melayu kat sana minum beer ngan arak, dah jadi cam culture. kalau pegi umah panjang iban time gawai plak, hubby aku cerita (zaman dulu aaa), kalau tak minum arak buatan diaorg sediakan, siap kena simbah lai, sib baik sekarang ni diaorg dah paham bab2 sensitiviti agama. so aku tak heran le kalau Camelia pun sama.

    • Dan..aku bersyukur sgt2 sbb rezeki kami suami isteri kan Terengganu ni, alhamdulillah…

    • Bukan kat sarawak aja, kat KL lagi la banyak. Kot2 awak tinggal kat kpg pedalaman kut? Benda ni terpulang pada individu…saya pun orang sarawak, tapi tak pnah pula try air ni. Dan saya tahu benda ni haram. Kalau nak ikutkan dosa, awak lagi la berdosa kerana tuduh tanpa usul periksa.

  7. ape nk kisah..org skg ni mmg ske wt mender haram..artis dh mmg budaye idop deme sume xde maruah!!

  8. agak2 la, ni artis la bukannya ustazah…tak minum arak pun mmg setiap waktu buat maksiat (tak bertudung, seksi, bab smbyg tu aku syak kalau buat pun tak cukup, huhu)

counter statistics