Wednesday , November 22 2017
Home / Gossip Panas / Cantiknya awek berambut perang.. eh eh??

Cantiknya awek berambut perang.. eh eh??

Fuh macam cantik gitew bile tengok gadis berambut perang ni. Ala-ala chinese look gitewww kan. Tapi.. cube teliti betul-betul.. Alamak! Itu bukan gadis! Tapi itu ialah Saiful Bakeri yang satu ketika dolu pernah join Malaysia Idol! OMFG! Lagi gambar awek cun after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Nur Sajat cuba buktikan kewanitaan, tunjuk darah kotor

Siapa tidak kenal usahawan terkenal, Nur Sajat. Ada saja cerita pelik daripada dia bermula dengan ...

18 comments

  1. pe nak jadi nihhh

  2. wow !!!! lawa giler der…..

  3. umang aii.. anak daghooo soghang ni.. ehh, anak teghuno. nasib ekau la bermuko'an gadis2 manjo. biar muko gadis jiwo tetap jantan.. jangan muko gadis, jiwo pon gadis. lagi teghuk kalo muko jantan jiwo gadis… jangan ekau ikut pe'el si "bateri AA" tu.

  4. dia ni memg cantik dr dulu.. time audition malaysia idol lg, ajai dah cofuse jantina dia.. ajai cyap ckp dia cntik lg… huhuhu

  5. alamak sayangnya,jadilah lelaki sejati.jangan jadi mcm tulah dikkk oiii tak sedap mata memandang, geli adalah.

  6. OMFG tu apa ye?

  7. rmbut jek kot cm pompuan..hehe

  8. jambu siot!

    miahahaha..

  9. napa dlm pic kedua 2 nampak cam pelik ek?… nampak cm mukanya lbh besar dr bdn…

  10. wah..kalah amoi..hehe

  11. klu x tgk pit kat bwh tu..mmg ingat pompuan dah neh…sila tukar stail rambut anda,jika ingat kelihatan seperti jantan!

  12. APEEE NK JD DGN KO NI SAIPOLLLLLLL…….KESIAN MAK KO …PENAT MENGANDUNGKAN KO…..

  13. saiful,awak tu handsome..jgn la jadi begini..tak kesian ke dkt mak bapak..

  14. MNTAP PUL
    😀

counter statistics