BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Monday , August 31 2015
Home / Email Peminat

Email Peminat

February, 2012

April, 2011

February, 2011

September, 2010

  • 6 September

    Gambar terkini GTBOYZ

    Ditulis oleh peminat. To all GTBOYZ fans, this is the latest pic pasal diaorg, I dapat pun dari FB my fren, Ayai bersama isterinya yang sekarang ni tgh pragnent kalau tak silap & Isa bersama aweknya. Dengar2 Isa pun dah merancang nak kawin. Tu je lah info yang I dapat to all GTBOYZ fans. Tapi pasal Asrul, Owan & Uchee ...

August, 2010

  • 17 August

    Akma AF kahwin tahun depan

    Ditulis oleh peminat Hai & Assalamualaikum. Ini adalah gambar terbaru Akma AF dgn bakal tunangnya yang berasal dari Sarawak. Menurut sumber saya di sana, mereka akan melangsungkan perkahwinan mereka pada tahun hadapan. Bakal tunang’nya berkerja di syarikat keselamatan ayahnya yang juga merupakan bekas Ketua Polis. Khabarnya mereka ni dah memang dalam diam2, dah rancang semua. Saya akan update lagi berita ...

counter statistics