Tuesday , May 26 2020

Lawak Jenaka

July, 2011

  • 12 July

    Super Kiut: Anak anjing loncat-loncat

June, 2011

  • 30 June

    Ada berapa kereta dalam gambar? (3 gambar)

    Ok! Kalau hebat cuba la teka ade brape banyak kereta dalam gambar kat atas? Kalau tak cukup hebat, after le jump untuk jawabannye.

  • 29 June

    Jika internet dah invented sejak dolu-dolu (8 gambar)

    Walaupun internet sudah mula wujud pada tahun 1960, tapi ketika itu hanyalah rangkaian antara terminal ke mainframe komputer dan teknologi World Wide Web hanya bermula secara drastik sekitar pertengahan 90-an. Tapi bayangkan kalau dari zaman tok nek kite dah ade Facebook, Twitter and what so ever, mesti ia lebih kurang macam interface ni kan? Haha zaman hippie yaww! Lagi gambar …

  • 28 June

    Lawak Lif: Tunggu orang masuk lif

  • 27 June

    Apabila Fasha Sandha kena TROLL

counter statistics