BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Wednesday , April 1 2015
Home / Lawak Jenaka (page 19)

Lawak Jenaka

Super LOL: Sadis apabila berterusan bersin sebanyak 39 kali

Wanita ini difahamkan telah bersin sebanyak 39 kali di dalam kelas kerana alergik tahap epik. Ade yang kate die fake it. Tapi dari gaya muke merah selepas bersin, kami percaye die tak fake it. Tapi berterusan bersin sebanyak 39 kali ittew sangat LOL!

Read More »

Super Tut: Cara hide folder terbaik, u mad? (2 gambar)

LOL pasni lagi senang nak hide files dengan cara yang macam ini. Yang penting, jangan sendiri terlupa folder ni kat mane sudah. Gambar penuh after the jump.

Read More »

Super Fail: Kadang-kadang superhero pun buat silap

Ouch! Very the sakit yo!

Read More »
counter statistics