Monday , June 1 2020

Lain-Lain

March, 2013

  • 20 March

    Super Pelik: Rumah berbentuk terowong (7 Gambar)

    Pada tahun 2007, dua orang artis Dan Havel & Dean Ruck telah merekabentuk sebuah rumah berbentuk terowong seperti seolah-olah ditelan “Black Hole”, mereka mendapat idea ini beberapa bulan sebelum rumah ini dimusnahkan dan rumah ini sudah tiada untuk di lihat secara live. Gambar penuh selepas ini.

  • 20 March

    Super Seni: Ibu membuat “Face Painting” di muka anak (10 Gambar)

    Christy Lewis, seorang ibu dan seorang pelukis telah mendapat idea melukis di muka anak-anaknya yang dia panggil sebagai “Face Painting”. Gambar penuh muka anaknya yang dilukis di bawah.

  • 14 March

    Himpunan Gambar Menarik #54 (24 gambar)

    Erkkk! Kalau kat rumah ade patung macam ni, confirm takde tetamu nak datang.

  • 13 March

    Super Kebal: Pemandu hidup selepas kemalangan teruk (6 Gambar)

    Siapa sangka dengan kemalangan teruk ini, pemandunya masih hidup dan hanya cedera ringan. Berpantang maut sebelum ajal.

  • 13 March

    Super Beza: Perbezaan zaman kanak-kanak dan dewasa (7 Gambar)

    Bile dah makin tua ni mesti korang ada teringat benda-benda yang korang buat macam gambar-gambar ni kan? Huhu rasa tuanya kami.

counter statistics