Saturday , May 30 2020

Lain-Lain

October, 2013

  • 20 October

    Himpunan Gambar Menarik #66 (24 gambar)

    Kaki terbakar pun rilek baca surat khabar katanya. Nota: Bagi mengelakkan pengguna smartphone kuat makan bateri & bandwidth, maka kami telah split kepada beberapa page di mana 1 page minimum 10 gambar. Harap maklum yaw!

  • 12 October

    Super Perubahan: Video wajah dari kecil hingga dewasa

    Fuh! Cuba anda tonton tanpa tekan butang fast forward. Mesti anda tidak akan perasan selepas 5 minit, wajah kanak-kanak ini telah berubah menjadi seorang nenek.

  • 3 October

    Super Fake: Cara-cara claim insuran nyawa yang fail

    Kalau kat Rusia, macam-macam orang buat untuk claim insuran nyawa. Antaranya ialah dengan sengaja melibatkan diri dengan kemalangan. Tapi kemalangan yang fail siap ada rekod memang agak lawak bile ditonton.

  • 3 October

    Himpunan Gambar Menarik #65 (24 gambar)

    Cantik bulan ni, tak pasti la Photoshop ataupun realiti. Gambar penuh himpunan selepas ini.

  • 2 October

    Super WTF: Range Rover bedal bikers dikejar sampai bandar

    Salah mat-mat motor ni gak, yang pergi konvoi sampai tiga lane tu atuk die ajar ke? Huhu.

counter statistics