Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / Confirm: Qabil tak jadi pinang Fasha

Confirm: Qabil tak jadi pinang Fasha

mainpixKesian Fasha Sanda ni kan? Dah jatuh ditimpa tangga, tapi dia bukan terjatuh tetapi memang sengaja menjatuhkan diri sendiri, betul tak? Mungkin itulah penangan orang yang teraniaya ketika sedang mengandung. Orang teraniaya nikan doanya dimakbulkan cepat. Iyalah, Fasha tidak mengaku mempunyai hubungan dengan bekas suami Nora Danish dan sekarang nah kau ambil penangan bala bertimpa-timpa.

Kali ini, Fasha tidak lagi boleh berlakon menangis untuk menagih hati peminat. Dah tak laku orang kata. Sayang sekali, Fasha yang dulu popular bagai nak gila semakin jatuh dan jatuh ke lubang tahi buatannya sendiri.

Yang terbaru keluar di akhbar hari ini, Qabil ya Qabil orang yang sepatutnya bakal mengahwini Fasha seperti yang digembar-gemburkan Fasha sebelum ini akhirnya mengeluarkan kata-kata yang boleh membuat Fasha Sanda menjadi semakin tidak tentu arah. Mana taknya, sebelum ini bagaikan satu majlis hebat yang bakal berlangsung apabila Fasha mengumumkan tarikh perkahwinannya, sambil menunjuk-nunjuk rahsia cincin yang berbentuk seperti cincin gula-gula itu.

Antara yang dipetik dari kenyataan Qabil ialah

Ada sebab mengapa saya tak jadi berkahwin dengannya. Memang kami ada perancangan (untuk berkahwin) sebelum ini, tapi semuanya tak menjadi kenyataan.

saya ingin jelaskan kami sudah tidak bersama lagi. Kenapa saya buat keputusan ini, saya tidak dapat jelaskan dan yakin Fasha sendiri tahu mengapa hubungan kami tak kekal.

Saya sudah tidak berhubung dengannya sejak dua bulan lalu. Semua dapat melihat apa yang berlaku pada majlis itu. Kalau sesiapa bertanyakan hubungan saya dengannya selepas ini, saya boleh katakan kami sekadar kawan dan ia tidak lebih daripada itu

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

12 comments

  1. Aku blaja agama lu bab2 munakahad mmg isteri lam tempoh edah itulah syaratnye, tu psl ble rujuk and xperlu akad nikah cam biasa otherwise rujuk selepas edah. And org lelaki plak, bkn stakat ari ni cerai sok nikah, dlm beristeri pun leh nikah lai max 4 accumulate… so xde aaa rase terhina ke apa kang over2 plak ble effect akidah sbb mempersoalkan undang2 syariah Islam. Anyway dlm kes diorg ni, yg paaaaaaaaaaaaaaaling aku geeeeeeeeeeeeeeram sesgt bile diorg sungguh2 nafi… ngaku je apa salahnye… soal hati mmg unpredictable. kureng tol diorg ni. Hampeh!

  2. Aku dpt agak, apa yg Fasha tulis dlm Myspace dia bulan lalu bagi impact pd hbgn dia dgn Qabil.. Fasha Sandha menulis seolah-olah membuka pekung di khalayak ramai.. Dia kan public figure? Klu mak aku pun, mak aku suh aku fikir 10x nk kawin gadis cam dia..

  3. haha..ape nk eran..qabil xnak..ramai lg laki tergile2 kn pasha sendat ni laa..dh pemes n ade rope..wlpn pangei terok….yg dpt pn laki terok2 gk la..

  4. eeiiii tu lah. moralnye klu mende2 lum kompem better aaa diam2 kan lu.. soal jodohnye bknnye leh wak memain atau memandai2.. even yg nk bernikah sok, seme setel2 lembu pun dan 2 3 ekor tumbang tp klu jodoh xde, tak jadi gak… so fikirlah sblm wak statement apa2 tuh…

  5. ada statement dari fasha sendat tu tak? nak gak tau apa alasan dia lak..malu beb..kalo org lelaki yg bgtau TAK JADI pinang..

  6. tapi qabil ni anak org kaya nak mampus, dari kalangan org baik baik.

  7. Fasha main kayu 2 kot. ckp nak lupakan rizal tp msih lagi ingat 2 sbb agaknya qabil x jdi pinang fasha. Kesian betul. Kawin je le dgn rizal 2 lgi pun dia bkn laki sapa2 dah. tak de org nak marah dah.

  8. KeSIAN FASHA DAH X DE JODOH. KATA MEDIA DOA ORG MENGANDUNG. KALAU SEMBAHYANG X PERNAH TINGGAL SENTIASA INGAT ALLAH MUNGKIN DIMAKBULKAN TUHAN. KALAU DOA SEKADAR ANGKAT TANGAN TETAPI MASIH PAKAI BAJU SEKSI ALHAMDULILLAH KALAU ALLAH MAKBULKAN.

  9. HUAHUA..BAGUS LA XJD.XPADAN LANGSUNG..KAN DAH TAU..LELAKI YG BAIK UNTUK PEREMPUAN YG BAIK,PEREMPUAN YG XBAIK UNTUK LELAKI YG XBAIK.SO..AGAK2 SAPER YG BAIK N YG XBAIK NYE??DIA TAKUT NK KAWEN DGN RIZAL TU PASAL TAKUT KENE TINGGAL BILE DH KAWEN T.COZ DULU PUN RIZAL ADE BINI YG LG CUN KIUT MIUT DR DIA TU PUN RIZAL TINGGAL NI KAN LG LA DIA YG DH BYK PASING JANTAN KAN..INGAT ZAMAN NI COUPLE SAJE2 XPEGANG2 KER??MST ADE KAN..DIA NI DH BRAPE JANTAN DH DOK IMPIT??TU PSL LA QABIL PKR APE YG FAMLY DIA KATER..KUENG2,,,KUENG2..IMPIAN NAK JD MENANTU ORG KAYE XKESAMPAIAN LA..

  10. dia takut anaknya muka lain?? haha..

  11. wlu apepun org kata kat fasha..saye tetap minat fasha..
    lakonannya memg bez n x minat nora danish..

counter statistics