Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Cover Model Maskulin November buat Abby Abadi gembira

Cover Model Maskulin November buat Abby Abadi gembira

Abby Abadi mungkin antara orang yang pertama akan membeli majalah Maskulin keluaran terbaru. Mane taknye, gambar Zul Ariffin menjadi cover story untuk keluaran tersebut. Ape yang menarik, bulu dada! Kami dah tau taste makcik Abby sekarang! Guys out there yang berbadan sasa dan dada berbulu, rebut-lah peluang ini. LOL JK.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

5 comments

  1. berbulu dada karpet yer~~~aduh mana nak carik~~~:)

    LANCER GADOH NGAN INSPIRA

  2. OMG he's not so famous but he's quit HOT!huhuh lucky u abby dpt bf muda+handsome hope dis is d right guy for u n dia nye perangai sehandsome dia not like NORMAN BODOH tue:D muda or tua tak penting umur tue angka je.

  3. limejuice its QUITE not quit 😉

  4. hahaha…
    so much better than stupido norman hakim..
    skurg kurangnyer laki ni xpenah ne tgkap basah..
    lalalala

counter statistics