Sunday , December 4 2016
Home / Dunia Artis / Cover story: Fasha Sandha dalam akhbar HiP (3 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

25 comments

  1. cun sgt ……..

    • adeh. kantoi jerawat banyak. kaki urat2. lengan lak, mcm lama tak g slim world je? besarnya lengan fasha…ish ish ish

      • kate bukan main sedap pakai nama Allah ….cakap macam orng alim …. rupanya bergambar x tutup aurat sampai nmpk peha kaki tuh ….bkpr x buka semua trus drpd tunjuk kaki…. malukn agama jer …..ceh

  2. kucinghitamkakipanjang

    nape gemok fasha skrg?

  3. suka..suka..
    lakonan mntop..disiplin bagus..
    cuma kurangkan kontroversi…

  4. tgn kaki selulit lg mau seksi? poyos!!

  5. daim mana daim..?

  6. real busty!!! FAP FAP FAP FAP FAP

  7. Oh My Gold! Aku dah sama gemuk macam Fasha!!! Kena workout hari2 nampak gayanya ni.

  8. x la cun sgt … makeup tlalu over …x cntik … coba lha makeup sderhna ckit…bru cntik… dha mcm ank ptung jx dia mkeup cmtu …

  9. cantek sangat2…..

  10. cm cntek sgt je

  11. badan dia kembang macam perempuan dah bersuami…….

  12. kenapa mcm dah berisi sikit, dan makin seksi kot…

  13. makin mantop bila chubby cengini..pergh..bedegup laju jantung pak mat!

  14. RASANYA FS NI DA NAMPAK TUA N X SESUAI LAGI LA PAKAI MCM NI,PADA PENDAPAT AQ LER

  15. gomoknye…

  16. hudohnye badan die skrg,muka pun dah hodoh,hahhah…zaman cantik fs dah tamat dar

  17. Cik tauyah dari brunei

    Gemuk+tak cantik+tekedek2=takl sedar diri

  18. Betul kata kakakkuku, dh mcm badan bini org….dh gemuk & tua….tkyahlah pkai mcm tu lgi…pkai yg bersopan lgi cantik… tgk drama di tv 3 ari Selasa tu sbb botak klau fs mmg aku tk minat dr dulu…dia dh tk patut blakon remaja sbb dh tua & muka pun tk ada remaja nye…Eloklah sedar diri…

  19. da die ni aku da kata..pelacur selebriti..da kene jolok je slalu oleh org2 kaya..mane x jatuh sane jatuh sini.

  20. mcm bdn urg yg da penah beranak pinak…….oopss..

  21. baru jump fasha 3 hari lpas kt sungai wang.. dia shopping ngan kwn2 dia.. cantek jk dia.. gebu n xla gemok pon.. dlm tv n paper mmg nmpk gemuk.. hehehe.. pelik jugak kan..klu aku agaknye cmne klu masuk tv.. huhuhu..

  22. cunnyer..patutlar si johan tue cair gan fasha:) Hehe….

counter statistics