Wednesday , October 22 2014
Home / Dunia Artis / Dalam Rumah Linda Onn

Dalam Rumah Linda Onn

Woah! Giler ar mahligai 2 juta.

6

7

8

9

10

Rumah artis yang lain:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

47 comments

  1. fuyooh! kayo giler!

  2. Bestnye dapat rumah besar macam jie..huhuu..

  3. Ya Allah…..rezeki Allah.. Cantiknya rumah…mcm istana dh! Bertuahnya Linda… Dr anak dara lg dah ada rumah mcm tu… Bilalah aku nk dpt mcm tu..???!!!!!!

  4. Wow…Cantiknya rumah. Pandai Linda buat rumah cantik berkonsepkan moden kontemporari. caya lah. Kaler pun cantik. Nampaknya ada idea aku nak buat konsep kaler cam Linda Onn. Thank you Linda sudi kongsi sama dalaman rumah.

  5. bese la..linda ni kan kaye..dh ade restoren tu brape duit masuk..ape yg xbleh wt umah beso mcm tu..haha

  6. cantik2.i liked

  7. fuuuyooo….fuyooooo..fuyoooohhh…bese2 jew umah dia…oiii mkcik linda onn,,lu punya nasik ayam tu,,,sedap lg aku msk arr…rs hampehhh….bazir duti aku jer melabor kat kedai hang..skali tu je la aku pi mkn..aku x pi dh…mahal rs hampeh..sedp lg nasik ayam paso mlm rm3.50 pat aku n yg sewaktu dgn nyer….stapp2 ko kat shah alam tuh sume belagak2 nk mamposss…cmana la hang train depa hah??? stakat umah hang yg x seberapa vok ni..xyah arr nk tunjuk2 kat org dowh…bencinyer aku kat minah jawa nih…belagak..belagak..dulu HITAM LEGAM…skang dh telan byk pil hormon bgi kulit puteh melepak dh mcm minah jawa yg teramat2 jawanyer…lawa lagi minah2 jawa yg betul2 jawa…oii linda bleh blah arr lu…ko hengat ko chantekkk..phuiiii

    • hahaha…ko ni yg mrh sgt dgn linda ni kenape? die tolak cinte ko ker? hahahaha…emo xpsl..

    • oh dengkinye ko ni…
      aku rase sedap pe nasi ayam die..
      ko xde bajet kot nak makan kat situ kot…

      xmampu ckplah nnti lehlah linda onn sponsor ko..
      malukan org melayu je..org berjaye nak kutuk gak klu minte sedekah lehlah ko nak kutuk2..sptutnye ko jdikan die inspirasi kolah bodoh..klu ko pompuan ko lebh buruk lagi rupe dri linda onn n klu ko laki rupe gf@bini ko pun buruk dri linda onn tu sebab ko jeles ngan die..
      ehhe

    • aku sokong ko taiklalat!aku pun xsuke ngn minah nie!kulit die mmg hitam,dlu sepupu aku satu skolah ngn die..sepupu aku ckp muke die dulu mmg buruk giler!!die jer prasan lawa..huhu.berlagak lak tu!!ee..mmg bodoh sape yg minat kt die nie!!

      • cantik, buruk, hitam, putih, tu semua ciptaan Allah. bersyukur dengan apa yang telah dianugerahkan kepada kita. jgn sampai anugerah yang Allah beri pada kita ditarik balik sbb sikap kita sendiri yang tidak pernah bersyukur dan sentiasa mengkritik orang lain. dalam erti kata yang lebih tepat, sikap mengkritik kejadian manusia sama lah juga kita menghina Yang Maha Kuasa.

      • aku pn xsuke pmpuan ni…. poyo gler dr dlu smpai skrg bajet dia popular sgt! puiihhh!!

    • SOKONG!!! linda onn ni mmg suke blagak jer….nak gempak jer lbh…! dlu zaman skolah dia lg… dia ni pn bknnye baik sgt zaman sklah dlu…. sosial gler…. maleh aku nak cte lebeh2 nti malu lak mak bpk dia dpt anak cmtu….. ish3x………………..sian kan…………

  8. stakat ko nk buat rumah nk menunjuk2 kat org xpayah ar….tah aku benci betol la minah jawa nih…jeneh pompuan x sedor diri betoll…laki mana la yg malang itu kolo jdk bopren ko…..kolo bg sttment kat repoter..cm bagus2 jer..padahal..hampehhhhhhhhhh

    • ko jeles sbb ko pun hampeh nak mampus..kan…
      ingat tuhanlah sblm mengutuk org..ko ingat org suke sgt kat ko ke??
      tahilalat memang serupe ngan namelah tu..
      eheh

  9. pasai pa taiklalat ni…marah benor..lps geram tul nampaknya…jgn lah gitu skali x baik lah..teruk benor kalau ya pun x sedap ns ayam nya… x berbaloi ngan dosa ko dpt dik…jgn gitu ah..

  10. x leh tgk org senang sikit ….. ada jer x kena, patutnya bersyukur… & niat kita baik cam 2 pun tuhan tambah rezeki pd kita tau…insyaalah…

    • nana…de ke aku tuleh aku xleh tengok org senang????!! hahaaaa….aku tuleh pe yg terbuku terbuka tersirat mirat di kapla otk aku jer dik….xde maknanyer xde peksah nyer aku dengki dengkat kat minah jawo tuh…dh mmg poyo…aku benci meluat ngan dia.,,anderstand!! huhuuuu…seb bek fahrin dh blh tggalkan minah jawo nih…..auuww…ce ko pi jengah jenguk jengik bloh minah jawa ni…cm bagusssssssssssss je sttment…phuiiii

  11. Cantikkknye umah dia……. Dah rezeki dia…

  12. taiklalat ada mental problem…elok bawak pi masuk spital tampoi tu…untung2 klu linda onn balik JB bleh dtg melawat ko sambil bawak gulai asam pedas dan nasik ayam
    haha…
    bagi ko lg giler meroyan kt spital tu kan???

  13. alaa..dah rezeki dia. rezeki kite insyaallah cara lain plak…. toksah le dok simpan PHD. kurang2 leh motivate org lain yg sebaya ngan dia (cthnye cam aku ni) nk kate kan umah besor camtu, umah kos rendah pun xde…. so kenalah lipat gandakan usaha….

  14. to taiklalat: kalo dh xsuke watpe g mkn kdAi die in the first place??ntah pape ntah

  15. agak2 brapa org erk maid dia… takan sorg larat nk kemas ngan jaga kebersihan umah besar cenggini. sekecik2 umah aku pun jenuh mengemas..

  16. haha..aku dah mengatasi oit dalam top commenter!

  17. hahaha
    aku suka lau aku sntiasa di atas dalam apa je aku buat…=b
    i like 2 b ontop!!!hahaha….

  18. lgpun aku tgh bosan nih..smua keje aku kat ofis nih dah siap…haha..besa r..best employer..ngee……

  19. nape takde tmpt beradunya??
    nak jgk tgk mcm maner..kot2 ble mnjadi ilham tuk hiasan mlm pngantin aq..
    hohoh..

  20. ha ah yelah, mmg x sedap nasik ayam dia. ntah apa2 je… nasik ayam ngan kicap pekat masin. sana sini ada kicap pekat dia tu… lepah tu ada ati nak ikut cara chicken rice shop, kerabu mangga yg x sedap tu… cuma aku tengok yg sedap ialah mee rebus dia je… mmg linda onn nie saje nak nunjuk umah dia… sikit hari tunjuk konon2 nya kete dia kena buatan org…. yg benor nya nak nunjuk kete mercedes dia yg 2 ketol tu…

    • Betul pulak primadona ni kata. Ye lah pulak kan sajer je nak tunjuk keter BM dia tuh. Tau la dia tu kaya raya kan kan kan. Betul ar nasi ayam dia memang x sedap langsung harapkan nama jer. Sedap dan best lagi The Chiken Rice Shop…

  21. asal ar ramai bg komen – kate nasi ayam dier xsedap???
    mmg xsedap sgt2 ker?
    xpensh lak cube cOz slalu tgOk kedai dier xbape ramai Org sgt..
    nasib baek xtry lg..
    save my mOney..
    ekekeke

    • xdelah nasi die best glerlah..
      cbe ko gi kedi nasi ayam die kat shah alam sek.7 sentiasa penuh tau..
      jgn dgr pe org tulis or cakap sbb kan org kite ni kan mmg dngki kat kejayaan org..aku n member2 aku leh dikatekan hari2 makan kat kedai die sedap hingga menjilat jari..
      ehhe

  22. hari isnin yg lepas pegi shah alam, then teringin laa nak merasa nasi ayam linda on..yer laa ramai yg cakap tak sedap, nak jugak tahu betul ker idak ape yg org cakap tu…
    to be frank, rs mmg tak berbaloi menu original tu yg harga rm6.90…biasa sangat, nothing special… nampaknya nasi ayam linda onn ni laris semata2 publisiti linda onn tu sendiri, dari segi makanan tu, sorry to say, it's not worth it…kenyataan ni bukanlan nak condemn linda, tapi dalam masa yg sama harapkan linda tingkatkan kualiti makanan tu sendiri, kita tak nak nanti org cakap, kita bayar memahal bukan utk nasi ayam tu, tapi bayar lebey utk keter beemer linda, umah linda,pakaian linda etc…harap linda ambil perhatian dari tulisan saya ni….
    pas ni nak try nasi ayam periuk belanga pulak…nak tau kebenarannya..hihihi

  23. salam perkenalan,

    sila ke blog kami untuk pakej perkahwinan terendah. http://perunding-perkahwinan.blogspot.com

  24. Fazren Izwan Ismail

    CNTIKnye umoh linda…cuke sgt2..brape bnyk hbis modal..hehehe

  25. memang cantik. dan mmg itu dh rezeki dia.

  26. Sangat cantik umah linda onn

    • budak taiklalai..mmg bodoh die ingt diri die tuhh dh bagus…tah2 umh die mcm kandng babi….suke2 die jew nk kata kakak linda onn ak….sial punya budak..
      mak bapak xajak ke yg mane elok yg mne xelok…..

      Bodoh klu nasi Ayam kakak onn ak xsedp awt yang p mkn ….ishhhhh…bodoHHH

      buat kakak onn terbaik untung kakak….mUahhh<3:*

  27. TAiklalat kau budk miskin pas2 dok kata org yg kaya cmburu lahhh tuhh umh die mcm kandang BABI……..
    HAhahahaa taiklalat…NAma pon tahhh ape2…..BBBodooooohhhhhhhh

  28. Korang ni yg dok gado psl c linda on ni ngapee. srg komen yg srg baking elok la tu.linda jgk yg untong bdn.yg kaye die.korang dok kutok dok baking ape korang dpt??dpt mkn pree xpe jgk huhhh…alih2 mkn bebayo jgk ishh3…puiiii…

counter statistics