Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Dalam Rumah Rini & Rina

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-birthday-anak-farid-diana-mediamalaya

Sekitar Majlis Harijadi anak ke-2 Farid Kamil & Diana Daniella (6 Gambar)

Baru-baru ini Farid Kamil dan isteri, Diana Danielle telah menyambut hari ulangtahun kelahiran anak kedua ...

6 comments

  1. duabadik yg gedik2..haha

    • dioang tuu memang gedik aku kenal sangat dgn diorang tuu…..dh la pakai tudung melekat kt dahi……hudoh giler………muko pon hudoh…..

  2. ehem! cam ko kenal je diorg tuh, ex-gf ke HAAHAHAHAHAHHAH!!! jgn mare usik pepg bute nih. kompem korang yg dok pantai barat (cuti ahad) masih lai dok dibuai mimpi masa ni, aku dah terpacak kat opis huhuhu….
    wah! cite bdk AF, lama gaks xde cni. Pesal Rini ni xde plak enterframe lam cite 'Kau Dan Aku' tuh? memula kau ingat boring je ctu tu, tp lama2 tgk ok aaaa gak, sib baik awal2 cite tu bgtau mmg ceduk cite luar cuma ditransform ke budaya kite. Cuma bebaru ni je aku agak 'tersedak' bile tgk satu scene tuh, mmg bagus skrip cite ni sbb ada aaa gak tunjuk kehidupan bebudak ni, salah satunye solat x tinggal (sekadar contoh) cuma skali tu lepas je solat maghrib laks tu, terus capai gitar, x sesuai aaaa.. aku wase lebih afdal capai quran mengaji sementara solat isyak, kan ke mende tu bese2 org buat otherwise ade hal lain atau nk wak keje lain. (hmmm ade tu ngadap tv lu huhuhu bkn kate org lain, aku pun camtu gak lu hehehehe)… wpun hanya cerita atau drama, aku wase x salah wak scene gtu, kok ye nk khayal ke main gitar ke nyanyi ke, create aa scene lain, jgn le wak lepas solat beb. aku harap2 scene2 gini ade lam cite2 camtu, takan le nk harapkan cite ala2 Nurkasih je, lagipun target market tonton cite kau dan aku tuh kompem remaja2, Nurkasih tu wase2nya mak2 org majoritinye yg follow… so semoga panel2 skrip sensitif aaa sket mende2 gini erk… sekadar memberi cadangan hehehhe…hmmm ilang ngantuk aku pepagi nih. ok leh wak keje… 😀

counter statistics