Saturday , December 3 2016
Home / Dunia Artis / Dalam Rumah Syamsul Yusof

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

18 comments

  1. aku tau la sbb aku blaja sama dgn dia dulu…
    die mmg cantik…
    kalo x make up lg cantik..

  2. untung..

    rupa ade.

    duit ade..

    agak2 ape yg dia x de ey?

    makwe kot..

    kalo ade pun mesti kena tumbuk nye.. 😉

  3. Hahaha…siapa la dia ni!!

  4. dh mmg anak org kaye xyah la nk tnjk2 umah tu beso mewah ke..ceh..cube jd org susah tgk..

  5. masa trek selebriti Rubisa AF7, slambe je dia bwk org g umah parents dia, no wonder aa dia kawen muda… sedey plak aku tgk. tu baru secebis kisah org pendalaman Sabah.. Harap2 kerajaan kite prihatin dgn diaorg….

    • dh mmg trek selebriti tu kene tnjk sume psl family..nk xnak kene la tnjk kt umah sume wlpn burok ke lawo ke..huhu

  6. Yg kaya jgn berlagak lah pulak

  7. nter text right here!

  8. Enter text right here!
    seronok tengok…tertanya tanya dim hati..bila aku bolih hidup senang seperti dia..
    i ta minat syamsul pun…tapi… i minat kat bapa dia lah….

  9. dah namanya anak org kaya!! duit berlambak, memang lah hidup mewah! cantik sungguh kondominium si syamsul nie! beruntung teman wanita yg telah "tersadai" di atas katil syamsul tu… !

  10. humm..
    ensem syamsul ney eehh..
    ehhee

  11. hey kwang jga mlut 2 skit ok dan jgn nk bandingkan syamsul engan ayah dia xkanlah kwang minat dkat ayah dia kwang semua ni nyayuk ka buta xkanlah engan ayah dia pun kwang bleh ska gila ka pa xkanlah kwang x bleh bandingkan yg tua engan yg muda.

  12. syamsul yusof the best,tahniah diatas kejayaan anda dan anda sekeluarga juga Skop Production semoga terus berkarya dengan karya karya yang tidak akan pernah membuatkan kami kekosongan wayang…tahniah..and success selalu//alhamdullillah..and terimakasih banyak banyak kerana menjemput kami peminat datang open house raya…memang happening.

  13. …………… apa kan daya jauh …….. lau dekat pn sm juga x ad beza pun.. emmm 🙁

  14. UNTUNG LAH SIAPA YANG MENJADI ISTERINYA …

  15. RUMAH SYAMSUL YUSOF SNGAT MEWAH N BESAR.. MSTI BEST KAN TINGGAL DALAM RUMAH BESAR MCAM TU .. YALAH ANAK DATUK LA KATA KN.. MSTIKO X PYAH WAT APA 2 .. DAH DPAT RUMAH BESAR MCAM TU… KAMI PLAK KENA BERSUSAH PAYAH UNTUK DPAT MCAM TU..

counter statistics