Tuesday , October 21 2014
Home / Dunia Artis / Dalam Rumah Zed Zaidi

Dalam Rumah Zed Zaidi

15

Zed Zaidi memang sudah terkenal sekarang, lagi-lagi lakonannya yang begitu popular dalam Sembilu Kasih. Tapi apa kata kita jenguk dalaman rumah Zed Zaidi ni. Pandai dekorasi ataupun tidak. Mari saksikan.

25

Ruangan dapur yang simple lagi menarik.

42

Cantiknya bilik dia, cuba teka berapa ramai perempuan dah pernah baring atas katil tu.

51

Wah komputer Zed canggih tak? Boleh lawan komputer Izyan.com yang canggih sehingga boleh serangan DDoS ke’atas Media Malaya.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

11 comments

  1. lawa umah die….

  2. ye ke slain zed, pompuan je yg prnah baring atas katil tu?haha..

  3. cuba teka berapa ramai perempuan dah pernah baring atas katil tu.

    hahahahaha…statement takbley blah!!

  4. untung sape jd org rmh dia.pandai bkemas xla pning kpale klu umh bsepah dia dh tau pe nak wat.dan ini mnunjukkan zed zaidi adalah mnusia yg teratur dan kemas

  5. lawa bulu kaki..!

  6. sesape jeeeeeee

    Cantiknya bilik dia, cuba teka berapa ramai perempuan dah pernah baring atas katil tu.
    (statement mcm tahu2 je dah ramai?)

  7. astagfirullah…x baik timbulkan persoalan psl brapa ramai prempuan yg penah tido ats katil dia tu. penah ke ade bukti gmbr x senonoh zed zaidi ni? jgn sampai persoalan tu jd fitnah nnti, berdosa tau.

    pada pandangan sy zed zaidi ni baik dan pandai dlm beragama…insyaallah.

    mintak media malaya ushar2 rumah hafiz hamidun, rumah dia lagi cantik, susun atur idea dia sndiri smpai luka2 jari…

  8. ble nk dpt umh cm nie:|

counter statistics