Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / Darling Ngasri bersama anaknya yang bolat (4 gambar)

Darling Ngasri bersama anaknya yang bolat (4 gambar)

Bolatnye anak Darling Ngasri ni kan? Rase cam nak cubit-cubit pipi die. Bagi yang dah lupe name anaknye, nama diberi Nur Nashrullah Nur Azlin. Ermmm… mummy die nampak cam dah kurus, dah tak gojes cam gambar yang kami post sebelum ini. Gambar penuh after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

zila-seeron-khairul-smule-bersama-mediamalaya

Zila Seeron kembali karaoke Smule dengan skandal dalam kereta?

Baru-baru ini, Zila Seeron baru sahaja muncul dalam satu rancangan A.M Live. Di dalam video ...

9 comments

  1. Boolattnye anak dia..hihii. cOmeyyy ^^

    • Tapi pe sal mak dia lak yang kecut?? Buah yg dulu segar megar terjojol memuncak kini dan hilang..org pmpuan pakai tudung ni, penarik dia kat dada..hilang dada hilanglah seri!

  2. p/s : pipi bkn utk di cubit2, ye… pipi untuk di cium2.. hehe..

  3. super duper bolat 😉

  4. haha keyuttt sesngat …

  5. weweweiiii,,,tommmmmmmeeeiiiiii ooooiiiii
    muah muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  6. mak dng anak sama comel:)

  7. mcm dukung adik

  8. comelnya ank,mcam mumynya gak.

counter statistics