Wednesday , September 28 2016
Home / Gossip Panas / Datin Paduka Umie Aida bertudung, Zahida Rafik kekal imej seksi

Datin Paduka Umie Aida bertudung, Zahida Rafik kekal imej seksi

Selepas berkahwin, Datin Paduka Umie Aida sudah mula mengubah imej kepada bertudung. Berbeza pula dengan rakan karibnya, Zahida Rafik yang masih mahu mengekalkan imej seksi. Selagi belum di lamar Datuk, pastinya Zahida akan kekal seksi. Lagi gambar di bawah.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

19 comments

  1. name pn artis mane ade maruah sume perangai mcm jamban!!

  2. Umie nampak begitu bahagia sbg pengantin baru…

  3. suatu hari nnt dia akan berubah insyallah, x baik kita judge people by cover. kita pun x lah sebaik mana.

  4. zahida suke wak amal kebajikan tp dia xsuke warwarkan, mmg respek so harap2 pasni akan terbuka hatinye untuk buang imej seksi dan kemudian berimej lebih bersopan..

  5. Persoalannya dapatkah zahida berkahwin dengan datuk? =P

  6. perempuan giler toteyy

    • ishh ko neyh..ayat twu sensor sgt…ckp men lepas jew…biarla dy gnk seksi kew hape kew..yg ko kisah sgt nape??tp en..cantik la bju dy…

  7. Soal 'hidyah' tu Hak Allah… Moga suatu masa Allah m'berinya hidayah utk b'ubah (kpd kebaikan). Amin3..

  8. tak pahamlah tudung ke selendang???

    • tudung ke selendang ke just fesyen yg sopan dan kadang kala tidak menepati ciri2 utk menutup aurat.. so harap2 pasni Umi even Zahida akan tetap berfesyen yg menutup aurat plak..
      ari tu tgk cite CSI NY, ade satu scene org jew wak cam ritual agama Jew, org lelaki bese aa kite nmpk pakai kopiah kecik tu, org ppuan plak pakai selendang tutup kepala sket.. sedey plak wase sbb bile org pakai selendang sket2 ni dah nmpk cam fesyen org Jew plak iskiskiskisk…

  9. da macam bapOk lak zahida nie..

  10. TUDUNG?? SAMA JE FESYEN CAM TOK HAJJAH CT.

  11. apa barang zahida seksi lagi best..aku suka pomouan seksi baru cantik..

  12. zahida cam bapok lak

  13. john dengan labunya

    1 malam 30.00

  14. jgn menilai org dari kulit luaran.Ada kah pompuan2 yg kita nampak berpakaian sopan di luar sana, betol2 BAEK??

  15. ni bkn bertudung nih…ni pakai selendang jer…

  16. umie aida ni come ar kai tudong…tp lg come lau kai tudong yg tutop pnh…
    yg mnghairnkn aq skang ni ialah..nape yg kat sbelah tu..msh ade setan brtndng…..

counter statistics