Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / Datuk Sharifah Aini dikaburkan dalam Majalah Hai?

Datuk Sharifah Aini dikaburkan dalam Majalah Hai?

Menurut forumer Cari yang mendapat gambar ini, mengatakan seorang artis wanita telah dikaburkan ketika bergambar beramai-ramai sempena Together-Gather bersama Media, yang dianjurkan Suria FM. Siapakah artis wanita tersebut? Kalau dilihat dari segi rambut dan bentuk badan, artis wanita tersebut menyerupai Datuk Sharifah Aini. Betulkah majalah Hai telah ban Kak Pah?

kabur

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

24 comments

  1. kali ni, dah x da enter text right here… heheheh

  2. awwookk!!! (ala2 Aril AF7 panggil)… nk tnye. aku ni org suh komen, komen je. org suh sign up, redah je… heheh pastu nk tau amende makna yg menda kuning (klu ikut kaler yg appear lam notebook aku ni) pastu dlm tu ade tulis no. (cthnye 27p, 40p)…. leh explain 🙂

    • wah bestnye ewiezz, ewiezz la antara komentar teraktif selain ceh, Glam dan Gakuto.. tapi diorang pun lom sign up lagi.. huhu.. mende kuning kat tepi tu reputation.. try la click.. makin banyak maknenye makin awesome la kamu.. huhu.. pastu kalau ade blog lain yg gune komen yg macam ni.. ko leh komen dengan sign in dan tambah reputation.. it's just for fun

      • ooo yeke…camtu erk…hisk hisk hisk bangge!!! mmg beronok2 melayari blog ni… bkn tujuan mengutuk…kritikan pun membina what!!! ehhehe msk lif tekan sendri…ok tengkiu MM….

      • oit jgn rampas keglemer an aku tu..hahahaha….ala saripah aini kan poyo..bior die kene ban pn..lantak die laa

  3. kak pah bebal kena ban!!!

    waWWAWAWAWAwa

    patut kak pah 2 gunting botak je..!!

    dulu besar buah kurma..

    skunk besar buah kelapa sawit!!!!!!!!!!!!

  4. hahahha..sian kak Pah..kan dh kena banned!!

  5. kesian kat pah kena ban…bawak bawak la buat amal..umur dah semakin lanjut

  6. mang patut pn kena ban org giler nih…giler glamor…segala nye glamor…dh bkan zaman ko…berundur jelah….hahahaha

  7. well…aku xde aaa pk2 psl nk glamer ke duit ke apa ke… aku just suke2 je register.. 😀
    aku bg komen yg membina… x suke aaa jatuhkan org lain especially bangsa sendri..

  8. ddddddddddddddddd

    kena lah kaburkan…nanti tunjuk gambar dia tanpa kebenaran nanti dia saman pulak majalah hai tu. tu je kan keje dia..saman menyaman and then jual muka kat melodi.

  9. bese aaa beb…org xde cite nk kabo kan ke wartawan…so saje aaa nk provoke org,,pastu start aa saman menyaman…. suke aaa bile wartawan cari dia

  10. pembetulan, tu bukan kak pah la… tu azwana ali

  11. ape plak azwan ali rambut mcm tu..tu saripah aini la..ceh

  12. hahaha.. mendalam sungguh maksud posting khairilhusni itu..

    dalam blog dia, dia gelarkan diri dia diva gebus…huhuhuhu

counter statistics