Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / Datuk Siti Nurhaliza bergambar dengan trofi dan hadiah ABPBH09

Datuk Siti Nurhaliza bergambar dengan trofi dan hadiah ABPBH09

Tahniah kepada Datuk Siti Nurhaliza di atas kemenangan sebagai Artis Paling Popular 2009. Berikutan kemenangan itu, beliau memenangi hadiah keseluruhan bernilai RM330,000 iaitu kenderaan Nissan X-Trail 2.0L berharga RM130,000 tajaan Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd, barang kemas bernilai RM150,000 tajaan Habib, perabot mewah bernilai RM30,000 tajaan Empire Classic Furniture serta pakej penginapan bernilai RM18,000 tajaan Palace of the Golden Horses, selain trofi.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

7 comments

  1. boley bukak kedai jual kereta import daaa..

  2. SILA LAYARI MY BLOG UNTUK INFO MENGENAI BUDAK BIADAB YANG MENGHINA ARWAH DIN BERAMBOI DI FB ARWAH… http://cakklepi.blogspot.com/2010/04/mengapa-buda

    DAN SATU SITE TELAH DICIPTA AWAL PAGI TADI. SAMBUTAN TERHADAP SITE TERSEBUT MMG AMAT MENGEJUTKAN, DALAM MASA 10JAM, BERJAYA MENGUMPULKAN HAMPIR 10,000 FANZ. LAYARI… http://www.facebook.com/group.php?gid=10803824922

  3. limpahan kemewahan dan pencapaian pun kire satu dugaan gak kan… semoga dia xtrus hanyut dan kekal humble and down to earth…

  4. Selingan…
    AF8 – Anum terkua smlm…hmmm penangan ABP, smpi org lupe AF…nmpknye AF cam dah kehilangan 'aura' dia…
    se lai, Liverpool kalah lagi huhuhu

  5. siapa lah bagi hadiah kat si mxxxxx ni…. ni mesti beli undi…

  6. jond dengan labuya

    apa lah ko merepek meraban awiezz, ko bukak blog ko sendiri ko tulis merepek meraban ko tu dalam site ko sndiri lah,semak kepala otak

  7. Aku nak comment sket pasal satu USER dengan nick AWIEZZ yang slalu sangat kat BLOG ni…tatau la dia admin ke HAPA, tapi setiap post mesti muka dia yang kluar…..kalao artis seksi sket ko kata haram, kalao artis nak jadi baik katanya berlakon, artis yang selalu berjaya, dia mcm dengki, artis yang tak menang, dia kata demotivated….sana haram, sini haram..sana komplen sini komplen….pastu tiba2 promote link cepat kaya…sape ko yang nak menentukan halal haram? kalau pandai sangat pasal islam, ko tak sepatutnya ada pun kat Blog ni….mengaibkan orang no 1….komplen no 1…sendiri tak tgk cermin ka? mentang2 pakai tudung semua orang ko komplen tak bagus…ko yang sebenarnya paling munafik, duk berselindung di sebalik tudung…..gossip pasal artis no 1, tgk AF no 1, ntah2 kalao muko ko cantik, ko yang orang pertama tak pakai tudung, jadi artis maggi masuk AF…………..lu pikir la sendiri…

counter statistics