Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Datuk Siti Nurhaliza buat pengakuan belum mengandung

Datuk Siti Nurhaliza buat pengakuan belum mengandung

Ha tu dia, semalam Datuk Siti Nurhaliza telah membuat pengakuan menerusi laman twitternya bahawa dia belum lagi mengandung seperti yang ditanya pada entri yang lepas. Nampak kite belum boleh bergembira lagi.

Dipetik Datuk Siti Nurhaliza berkata

[quote]Assalamualaikum & morning! wah! Kecoh semalaman tentang Siti mengandung ye. Sebenarnya Siti belum mengandung. Mengandungi lemak ye.. Tu kena diet nih! Haha![/quote]

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

12 comments

  1. Hahaa..sempOi jer..belum rezeki..bersabar le..

  2. kan aku dah cakap,buncit perut…

  3. cool la siti..relax je dia tulis kat twitter..

  4. ala..br nk b'gumbira ngan berita ari tu..

  5. John dengan labunya

    Boroi siot perut siti..save2 lah skit perot tu …huh..boroi

  6. tau da..mesti blum pnyer..lemak je lbh..ati sng..huhu

  7. kakak dan adiknya di kurniakan rezeki lebih dgn cahayamata. dia dilebihkn rezeki di tempat lain. kuasaNYA SEKELIAN ALAM

  8. siti mandul ke? tak ngandung2 pun!!

  9. x baek taw ckp org mandul…lg2x kak ct comey kter nie…syg kak ct,,sabar jelh blom rezki lg…
    maybe nex year bleh jd mummy kot…INSYAALAH AMIN…..

  10. sabar ct biar apa orang nak kata, hanya Allah yang mengetahuai rahsia disebalik dugaan. kita senasib..

  11. moga dpt ngandung yer

  12. manusiaxpuehatiktct

    meh men ak cmne dpt anak ke x?haha..
    ntah ppe je komen2 korang nih,sokong ngt die tu bkn die kasi rezeki kt korang pom..
    mne xdpt rzki pkaian pom da xlps,de pkai cover pale bkak rmbut gtu,konon datuk tren la eh,pegi da..
    mandul la tu

counter statistics