Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Datuk Siti Nurhaliza dan Ana Raffali join Wataniah

Datuk Siti Nurhaliza dan Ana Raffali join Wataniah

I nak join askar wataniah sebab ada Ana Raffali dan Siti Nurhaliza je, mesti seronok time kena ragging tengok artis kite sam-sama ada, terloncat-loncat, time naik flying fox… Fap! fap! fap! Selain mereka berdua, Intan Ladyana juga menyertai program ni.. Fap! fap! Fap!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

17 comments

  1. comel la diowng pakai pakaian wataniah ni….dlu2 angan2 nk pakai tp x tercapai….huhu

  2. Klau join skrg ni, dpt batch dgn mrk dn train sma2x?? Klau dpt,nak join skrg gak! Mane tau dpt papah Dato ke, Intan ke..Anna org lain papah xpe..

  3. amboi,gatai no hang ni…..masok wataniah ada mkna….huhu

  4. Poyonye..glemer je lbh..tp xdpt ape2..cehh

  5. poyo sgt dct ni..nak glamer je lbh..mana blh pakai accesories..ni make up 3 inci..pakai subang pakai rantai ..apa daa..sbb dia artis atm buat x nampak je.

    • weh sengal, time ni diorng buat press conference la..die sndri ckp die xsangke diorng disuruh sarungkan uniform tu time tu..nak xnak pki jelah..sbb tulah nampak xlengkap camtu..kalo ye pun bodo, jgn lah tunujuk kat sni..TAK LAKU..

  6. Ini bukan askar wataniah, tapi askar Woa-tahniah!

    Kalau askar wanita Islam lebih manis tutup aurat, pakai tudung tutup leher, tutup tangan. Nyamuk, pacat, dan musuh lain tak de la merhoyan tengok.

  7. excellent!!!

    at least diorg ada hati utk berbakti pd negara.

  8. alah dato ct tu sibok je dh tua2 br nk masuk wataniah..dulu ms muda sibok nk nyanyi x ingt tu semua..

  9. nama aku wakaka

    paling cun datok siti la kan kan kan…cute je dia

  10. Errr dude better remove those Fap Fap Fap… haha u do know it means J*cking off. wow seriously, tidak manis yo

  11. Bagus-bagus! Tapi banyak lagi cara nak berbakti untuk negara. Berbakti untuk agama dan saudara seagama pun masih tak banyak…

  12. aku pun nak masuk askar wataniah ni…hehehe

  13. kagum la dgn sikap dato siti ni..x malu pon join aktiviti mcm ni..

  14. alaaa..dah keno bayor semua nie..apa ke bangang diorang nak masuk bodoh2 camtue jerrr..xder maser nyer diorang nak main ngan selut..berpeluh sampai ke bontot..cuba tgk balik lah..yang join nie semua populariti dah down..

    • suke2 je ko ckp org camtu…mane ko tau diorng dibayar???? bapak ko tentera pangkat ape??? at least diorng masuk gak..ko??????membesarkan perut ngan bontot je xnakberbakti ape2..sedih.

counter statistics