Monday , December 5 2016
Home / Gossip Panas / Dee semakin menjadi-jadi nyah’nya

Dee semakin menjadi-jadi nyah’nya

Pada awal-awal kewujudan Media Malaya pada September 2008. Kami pernah mendedahkan suatu gossip mengenai Siapakah artis jantan yang berpakaian wanita?. Pada mulanya kami hanya berteka-teki sahaja siapakah gerangan malaun ini. Tapi kini dia semakin menjadi-jadi. Makin meluat kami melihatnya. Gambar terbaru ini di’ambil ketika persembahan Minggu Setiausaha di Pusat Konvensyen dan Pameran Matrade, Jalan Duta, Kuala Lumpur.

dee1

dee2

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

13 comments

  1. ermmm.. bukan ker pondan dah lamer diharamkan.. kan aritue ada kuar artikel yang mengatakan duit hasul pondan nie haram………………..

  2. Boleh pulak jantan pakai baju pompuan?
    Pelik kan?

  3. yang amik die buat show pun satu….mcm galak die terus perangai camtu jeee

  4. die ni mmg dh lame dh asik pakai pompan je..dh mmg rope pondan dh pn..bile org ckp marah..dhtu ko tu laki dee oii yg poyo nk jd pompan sgt tu nape? mak ayah ko x kisah? ish ish,,ape la nk jd…x sedo diri dh diri tu laki..laki je la..bodo!

  5. MCM SIALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

  6. manusia macam beginilah yg paling bangsat,sial,anjing,babi,bajingan,pukimak,bodoh,bangang dan semua ayat² buruk yg bersesuaian..

  7. aku kalo yg lain2 ni xde la aku nk mrh sgt..tp kalo azwan ali pondan tersohor tu..meluwap2 mrh aku..ckp mcm bagus..kalo ade rezeki lebih tu syukurla..ni x asyik nk kutuk org je..cite kalo best xpe gak..sumpah aku x penah tgk..kuar iklan kat astro ria tu pun aku dah tkr channel..mcm h***m..time allah bg rezeki ni xpela..skali allah tarik blk nikmatNya..terjelupuk ko jatuh..kalo dah dah jatuh tu astro ke tv3 ke sumpah xnk tlg ko lg dah..kalo ade pun Nas Ahmad wat slot melodi 'terjah'..huhu..kalo dah jadi pondan ni nabi x mengaku umat weyy..subhanallah..

  8. ni lagi seko yg x sedo diri..diri tu jantan..jantan jela..yg bodo nk pakai pompan nape? dh desperate sgt ke? Bodo

  9. hm myb tux show jew.biase r owg pnggl show

  10. erhMmmm!!! Jgn nanti dia jawab Tuhan dah bg rezeki dia dalam bidang itu dengan cara itu!!

  11. ape masalah korang?kalau afdlin drag takpe?dalam karoot komedia yang jantan semua drag takpe?ape la korang ni…

    dalam pementasan bangsawan dulu2,opera cina dulu2
    rata2 dan kebanyakan pelakon adalah lelaki dan memang memerlukan mereka drag bila ada watak wanita…

    kalu si dee ni korang satu malaysia kecoh?

    badrul muhayat bawak watak nyah?

    ebby yus bawak watak nyah?

    kalau undangan meminta anda menjadi karektor yang paling digemari,contohnya datin maimon oleh afdlin…camne tu?

    korang ni akal dan minda sempit

    cube jumpa die di luar…jantan ke pakai perempuan?

    show dan client meminta die membawa karektor cik timah dari siri jangan ketawa….maam mana tu?

    ade je corporate show yang mana die tak berpakaian wanita…

    ada otak fikir,cari bukti kukuh sebelum mengumpat orang…tak pasal dapat dosa kering,orang tu dapat pahala

counter statistics