Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Demonstrasi Drift di Dataran Merdeka

Demonstrasi Drift di Dataran Merdeka

Sebelum Evolusi KL Drift 2 memasuki pawagam, mereka sudah mula mempromosikan dengan membuat demonstrasi drift di beberapa lokasi seperti di ibu negara dan Johor Bahru. Hopefully, filem bukan sekadar gempak di iklan tapi bila kami pergi menonton, filem itu sampah , dialog berulang-ulang dan lebih scene cintan dari aksi drift seperti prequel. Penulis tidak membayar untuk menonton bullshit , pastikan aksinya lebih ya!

Halamak! Gambar last ni tak boleh tahan laaaaa.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

5 comments

  1. Baru tadi aku terrrrtgk BTS cite nih… hebat tol ank melayu mampu buat cite cenggini, semoga akan mndpt perhatian dan sokongan dr seme penonton, jgn nk agungkan sesgt Avatar tuh, better pegi tgk filem melayu… cite ni tgk trailer best harap2 cite ni 100x laaaagi best… well jom tgk wayanggg yeeaahh!!!

  2. aku dah tgk dah citer ni..mmg best dan gempak…aku x minat citer2 mcm ni . tp bila dah tgk rupanya hebat filem ni…tahniah kepada shamsul yusuf..aku enjoy tgk filem ni

  3. apa yg sampahnya ? aku rasa besh je ? ishhhhh . support laaa sket filem melayu !

  4. Bangang nyer sapa yg ckp citer ni mcm sampah!! Citer ni MANTOP siot, memang tabik spring pd Syamsul.aksi2 driftnyer, peh!!!!
    Kwn aku yg non-malay pun puji citer ni best.
    Sapa2 yg lum g tgk, aku bgtau lg sekali…filem ni sgt BERBALOI utk ditonton

  5. sapa plak yg kate tuh cite ni sampah? eeii kureng3x..
    cite best xhengat ni appreciate aaa sket. kokye nk kritik pun biar le membina…
    selalu jugak aku bace pengkritik2 filem atau wartawan yg bg komen negatif psl sesebuah filem tp bile aku tgk filem berkenaan, cam bagus je…. kekdg terpikir, tukang kritik ni tgk lum filem2 tuh ke tgk 2 3 minit pahtu buat penilaian? be fair le….

counter statistics