Wednesday , September 28 2016
Home / Gossip Panas / Dewi Remaja: Cici bersosial bersama rakan

Dewi Remaja: Cici bersosial bersama rakan

cici1

Cici merupakan pemenang tempat kedua Dewi Remaja tahun sebelumnya. Walaupun dia kurang popular dikalangan kita disebabkan dia tidak menjadi juara, kami percaya pasti anda paling tidak pun pernah terbaca mengenai kisah gadis ini di majalah hiburan. Lagi gambar menyusul…

cici2

cici3

cici4

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

6 comments

  1. hahaha cam haram jerk muke….

    byk bapok je huhu sia2 je cucuk nenek aku lg lawa

  2. Patut sangatlah dia tak menang kalau menang ntah pa jadi…
    Baik kasi berasmara dengan kuda pasti robek kelentit cici

  3. ermm yg menaang Dewi Remaja tu Scha kan…? eeeii teruknye peel, langsung x kenal ppuan ni

  4. hua…
    tak glamour…saja buat hal…
    apa nak jadi lah tu?

  5. sy kenal sgt mamat tu…bf dia tu…budak breakdance..dulu sllu gak training breakdance dgn dia…tp dah stop dah sejak dia jd dancer utk artis2…

counter statistics