Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Diana Amir bersama teman lelaki baru?

Diana Amir bersama teman lelaki baru?

diana-amir-new-boyfriend1

Gambar yang dikirim melalui email ini mengatakan Diana Amir telah pergi menonton perlawanan bola sepak persahabatan antara Manchester United menentang Malaysia tempoh hari. Diana Amir juga merupakan peminat kelab bola sepak Manchester United. Siapa jejaka diluar sana yang meminati Manchester United? Anda sudah cukup ciri-ciri lelaki yang diperlukan untuk menjadi teman lelaki Diana Amir seterusnya. Hahaha. Lagi gambar Diana Amir bersama teman lelaki baru selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

25 comments

  1. lantak die la dgn laki mane pn..pangei pn mcm jamban ..sosil x igt..nk eran ape tuko2..dh bosan tuko lain plak ..ye dak..hahahaha

  2. aku bukannya marah apa.. sokonglah warga malaysia
    TAPI APA KEJADAHNYA PAKAI BAJU MU… 1 stadium penuh merah

    MALAYSIA HIPOKRIT..!!!!!!!

  3. Itu lah warga Malaysia…. langsung x reti2 appreciate org sendri…
    klu aku jadi pemain bola tu kecik ati wase huhuhu…. smpinye hati…

    • tapi aku due-due team aku tak minat.. mcm mane?

      • aku pon HAHAHAHAHHAHAHA… langsung x tgk keh keh keh…
        Liverpool tu tau aa sorg dua, slalu gak tgk sbb hubby aku peminat Liverpool… siap beli jersey lai masa ye blajo kat UK lu… tp wakpe, nk pakai pun segan..almaklum le, iklan brand arak terkemuka terpampang sebesar alam kat jersi tu… Moralnye belilah jersi baju bola sepak Malaysia… at least seme halal.. heheheh

  4. x minat???

    buat bodo jer lah..

    wawawawaw..

    x salah peminat man u..

    man u ..??

    kualiti permainan diorg tinggi..

    mestilah ramai peminat..

    kalo malaysia punye player cam man u..

    gerenti x de orang pakai baju man u…

    malaysia?

    bukan gua x de jati diri..

    apa yg slalu dengar dengan dunia bola sepak negara kita??

    x bayar gaji..

    pemain bercinta dengan janda..

    ponteng latihan..

    keluar masuk disko..

    bakar kereta..

    bergaduh macm budak kecik..

  5. ek eleh… mcm la pemain luar negara tuh mulia sgt!!

  6. org tgh ckp psl boipren Diana Amir,ubah topik lak ckp psl Manchester United.Korang ni apa kes?? Dulu dia ni tak pandai pun pkai camni,tak glamor pun… Kontroversi je yg angkat dia naik.. Hmm,Sosial!! Ada aku kesah kerr??

  7. lurah lagik!!!! hiihih

  8. da la x lawa mane…
    sampai bile ko nak idup mcmni diana oii
    lelok betudung ko tanggal..
    takut la seksa api neraka weiii

  9. eleh,,dlu kn da b'tdung…jd artis kener la bukak,,nk jdik cntik….muke kmpong jer..hidong besor..

  10. Tol aaa muke dia muke kg aaa…

  11. kg ke? ala bese laa…artis ke sume culture shock..mn ade pangei artis yg elok..mmg ssh nk cri..sume idop dgn dunia maksiat je..tu yg deme kejor2 kan

  12. woiit..hahahaha..sekian lame aku xkomen sni..weh nape web ko ni xbleh bukak plak..ko update br ke? tp same je..hahaha..xde perubahan pn..

  13. lah. muka boyfriend cam beruk je. ni dapat anak, muka beruk, hidung beso, memang jadi beruk seberuk2nyerlah. melompat2 kat club. kan2.

  14. wei sume yang mulut macam babi pantat n cibai…korang tau sgt ke pasal kakak aku?..korang fitnah org bukan2..kalau korang xpuas ati sgt..meh jumpa aku..bawak la satu company bapak korang jmpe aku pon xkisah..stakat pic ngn laki je bf..cetek pemikiran..bodoh..bahlul!

  15. lagi satu aku nk bgitau..xsmstinya laki tu bf..salah ke nk berkawan?..korang nie dah cetek n xreti bersosial ke?..tau main internet pastu fitnah2 org..bagus sgt ke korang?..dah lawa sgt?..meh jmpe aku..aku nk tgk gak muke korang yg lawa sgt tu..ntah2 macam baragas!

    • btol ker kakak ko??? klu btol,,ko pesan kt dier…nk jdik plakon tuh,,,btolkan lar pelat tuh..lidah pndek,,idong kombang…hihihi dlu b'tudong kasi bukak…lemah gler iman…ape dier nk enjoy idop dlu??? gi mampuih culture shock!!!!!! pntat longgar ar kakak ko…xcayer?? el kasitau…. huahuahua

  16. sukapadakedamaian

    haluuuu..sape yg mengata diana tu..atleast dia boleh gak glamor dr korg..duit masyuk jg kat die..dosa pahala tu ant dia dgn tuhan..kt nk sibuk ape..nk nasihat pun elok2la bhs tu..mngata dulang paku serpih..mngata org dia yg lebih..diana tu xwat dosa pun kat korg..dok mngutuk xtentu pasal knp..dlm korg ngutuk2 2..korg sbnrnya memaparkan sape dri kamu sbnrnya..sorg yg cetek budi bahsa..papepun, slmt maju jaya diana..nobody is perfect..kec org yg xsiuman mngaku perfect..good luck..i know u..

  17. laa..lantak depa la. tp kesian tul.
    da la gmbr kne curik, pastu kne lak kutuk bagai..ssh gk jd artis ni.
    tp kalo mmg intention dia nk hebah kt sume..pe blh buat.
    gud job 🙂

  18. artis mmg murah sker tyg muke merate2….

  19. hahaha..aku pon malas nk ckp ngn org2 cetek pemikiran..aku tau kakak aku cmner..fitnah la pape korang..hakhak..yg dapat pahala kakak aku..korang?..pepandai la ye..bye2..hakhak~!

    • Org yg membuat fitnah itu berdosa DAN org yg mengundang fitnah juga berdosa… so jagalah tatatertib sbg wanita muslim

counter statistics