Saturday , December 10 2016
Home / Gossip Panas / Diana Amir, Tudung & Arak

Diana Amir, Tudung & Arak

diana-amir-tiada-tudung

Saya mendapat sumber daripada email mengatakan bahawa Diana Amir ini ketika dahulunya adalah seorang wanita yang bertudung (— malangnya gambar bertudung itu tidak dapat dibuka). Kemudian apabila sejak bergelar pelakon, dia semakin lantang untuk tidak bertudung dan bergaya lebih seksi. Dia juga semakin berani untuk ke kelab malam untuk menemani pasangan lelakinya (— mabuk atau tidak, tidak dapat dipastikan). Gambar lain menyusul… diana-amir-tiada-tudung1

Kredit: Sekalung terima kasih diucapkan kepada mimie kerana berkongsi cerita dan gambar kepada blog ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

26 comments

  1. baru dua hari lepas aku keluar dengan minah ni. agak aa tak berapa minat dye. gegaya gedik. aku salam dengan dye hujung jari je ( angkat-angkat kening )

    tapi, setau aku, bf dye bukan mamat ni.

  2. tuh abg dier daaa… b-day abg die nih duk peluk dgn si farel tuh x silap i ler.

  3. hye,ni diana amir,yes tu abg i,n celebrate bday abg i,gamba dgn botol arak kat dpan tu mmg salah sbb terlupe persepsi org,kalau ade botol arak mesti igt kite minum arak,tapi i mmg tak minum,sekadar bergambar dan tak concern dengan keadaan sekeliling.siapa yang tak suka i tu minta maaf la kalau maybe ada tersinggung dia tapi i rase i takde nak menyinggung sape2.thanks

    • Mr.diana amir saye tahu awk adalah pelakon tapi jangan lah sampai skirt singkat dan kalau boleh pakai la..,,,tudung tu baru nampak cool…cantik,cute and like cat

      (-_-") ape yang aku cakap nie tapi awk cute kalau pakai tudung….

  4. hye…semua… korg tahu x.. betapa berdosanya.. korg menabur fitnah, n tabur pasir dkt periuk nasi org?… hanya kerana dia public figure, benda2 mcm ni.. korg nk jdkan issue.. byk lagi artis2 yg konon2 nya baik.. tonggang arak kat luar sana.. tp kita sbg manusia.. ckp lah hanya bg nasihat, x perlu nak mengaibkan org… berkenaan pki2 tudung sume ni.. np nk bangkitkan issue2 sebegini?.. sdgkan kita pun tahu.. byk muslimah2 bertudung kat luar sana tuh kononnya muslimah luaran sahaja.. tp dalaman hancur..kepada AISHAHKAMA… awak ni.. btul ke pernah keluar dgn dia?? comment mcm jeleous jer.. hahaha.. diana.. abaikanlah segala gossip2 mcm ni.. baik u focus terhadap apa yg u nak buat… kpd semua.. yg mlihat gambar2 sebegini.. ttg artis2 kesayangan anda. jgn lah seratus peratus percaya…sbb trust me.. diorg ni x tau papa… tahu nk menjahanamkan life org jer..don't judge a book by its cover.. sokong artis malaysia! mcm mana artis malaysia nak berjaya.. baru nak up dah kene fitnah mcm ni.. bodoh betullah korg ni

    • drpd aku sokong artis malaysia, baik aku sokong jemaah ahli sunnah wal jamaah…ni semua duniawi je..btw, careful with your words lady panas..bleh jd munafik dah lau salah sebut..wallahualam… 🙂

    • hahaha ..lwk btul ayat ko ni ..sokong @hamba Allah, bek skong ahli sunnah wal jamaah ..sbb kan artis mcm ni la, rmai ank mda yg terikut ikut ..pkaian sksi yg xmnutup aurat dll lg 🙂

  5. sape diana amir, tk kenal pun. aku kenal diana rafar n diana naim je. hehehe

  6. eee klakonyer korang…
    enth pape…

  7. dia ni sapa?tak kenal punnnnnnn

  8. tu lah pasal aku pun tak kenal dow

  9. hye…i mmg setuju dgn diana coz i rase die just have fun dgn abg2 die n kwn2 die..so bab pkai tudung tu sume artis pun i rase dulu pakai tudung..so i rase kite x ptt salahkan die dlm keadaan ni..
    anyway i n my frenz still support diana amir kerane i lebih kenal die dari yg lain n die mmg manje tp bkn berlebihan..

  10. Salam..Terkejut sgt bila nmpak pic ni kat internet..sangat2 xbermoral la pada org yg kirim pic ni utk sebarkan hal yg xbetul..sape yg xkenal diana..xpayah la nk tabur fitnah..even im not really close wif her..but i know her..Diana bukanla girls yg sgt sosial camtu..beside, dia mmg xpakai tudung pun..but untk mhormati sesi pelajaran..she's wear it..Its better than person yg tabur fitnah..dosa besar tu..she's nice..xpe diana..biarkanlah insan2 yg bodoh itu…u juz do what u want..good luck!

  11. lantak ar aper korang nk cakap…yp diana memg minum…..xpayah sok suci lar…depan aku ko minum g nk nafi..ko lew blah lar…

    • tahu xper… aku stuju ngn ko soulja gurl…
      trang2 bkn v*****…nafikn ler.. aku tggu.. (^_-)

    • blasah kau kang.. aku knl diana amir lah.. sedap kau je eh nak suwuh owank blah.. kau lah blah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kau knp skit atiy sgt.. stiap kali dye kuar untuk enjoy ..dy akn kuar dgn abg2 dy kan..??? abg dy bukan tunggul kayu.. nak biar dy buat bkn2!!!!!!!!!!!!!!!! klu tidak, sorang abg dy mesty ad dgn dy klau dy kuar… dy bknnyer sombonk, tp dy malu dlm bidang ni.. kdg2 peminat pown over sgt sampai nak tahu tmpat tinggal.. klau bleh smpai masuk dlm umah.. klau x btul2 kenal.. jgn nak pndai2 buat citerw psl iwank.. DOSA.. ingat tuhh…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fhm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • ngok ler ko ni.. aku pnh jer clubbing dgn abg dier..(aku club gak,,sorrie larh wei!) abg dier kwn2 aku nyer kwn..sah2 abg dier smer rosak, minum gakkk…. bleh plak nk jge adeq die..tgelak aku bcer komen ko…tp dier beze dgn dlur dol,,mak bpk dier pown sure tkejut klaw tgk gmbr dier skrg…ni cntoh artis xreti nk jage nme family…

  12. diana amir is my fren mase ktorng kat matrik dulu……..die ok je…bek. ak knl gtu2 je sbb die ni kwn bek rumate aku…jgn la menilai org melalui penampilan…kengkadg org btudung pn prangai lg hampisss…..tp 1 je yg aku kesal sgt….smejak da jd artis ni…die ni sombonk la…aku tegor lam fs pon die wat bodo je…..so remember la…tanpe peminat siape la anda……pmnt ko pon kwn ko jgk…..

  13. diana amir, you ni dah le cantik, sexy pulak. Geram i tengok you tunjuk lurah tetek. Jom kita bersetubuh sayang?

  14. dzi..
    bawak2 mengucap dua kalimah syahadah..

  15. cayalah diana amir,minum black label johnny walker tu…sedap beb…campur dgn air sprite atau coke..perghh..i lop u diana amir..ammuarghhh

  16. sape ni?x kenal pun?dtg dr ceruk mne? -_-'

  17. bukan ke suma artis minum arak .. crite la backup diri cmner pun .. org lain bukannya bodoh mcm kau 😉

  18. orang islam mana bleh mnum arak bdh pa la . ibarat babi dengang anjing tau la kau mnm kubur agak smpt x tima bumi la.

counter statistics