Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / Diana Danielle mengandung, tahniah Farid Kamil bakal jadi bapa

Diana Danielle mengandung, tahniah Farid Kamil bakal jadi bapa

Diana Danielle disahkan mengandung apabila dia menggunakan pregnancy test, semalam. Diana berkongsi berita gembire ini di laman Instagr.am apabila telah memuat naik sekeping gambar tangannya memegang pregnancy test yang menunjukkan tanda positif hamil. Tidak ketinggalan dengan berita ini, Farid Kamil juge telah berkongsi berita gembire ini di laman Instagr.amnye. Tahniah buat pasangan yang baru berkahwin ini. Sebagai nota, Farid Kamil dan Diana Danielle telah berkahwin pada 3 November 2012.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

14 comments

  1. PANTAS… mmmmmmmmmmmmmmmmmm

  2. ALLHAMDULILLAH BAKAL BERGELAR IBU&AYAH.SEMOGA BERBAHAGIA KEAKHIR HAYAT

  3. usually it take 5 week pregnancy to get a positive using pregnancy test kit
    ^^

  4. aik2..cepat nyer mngandung ……sdgkn bru 2 mnggu lbih je dh kwen … amboii..nie mzti tuttttttt lbih awl.. opppsss !!! oi2..mna la kite tau kn… hl ini x musthil tjdi der .. fuyoo.. punyalah fresh sgt diana n farid ni cuma ambil 2 3 hri jer trus mngdong. hahah LOL!!!

  5. Admin, tukarlah gambar top 5 artis pilihan pengunjung!!!!!!!!!! Dah setahun gambar yang sama, bengong!!!!!!!!!!!

  6. Bunting pelamin…mesti cntk dd pregnant..

  7. huh not even a month dah excited about being pregnant??…wow

  8. mmg boley jd cmtu.. sy pregnant anak ke2 dgn kaedah mencari hari ovulasi dgn tepat guna OPK (leh search kt gugel) slepas tarikh ovulasi di kesan, wt pregnancy test slps 2 minggu trus dpt result POSITIF guna brand CLEARBLUE.. siap terang2 tulis PREGNANT 1-2 (bmksud hamil 1-2 minggu)

    dorg ni mungkin nikah berdekatan hari subur… doakan yg baik2 utk baby tu, jgn la mnilai ngn pkr negatif.. ble je korg yg FITNAH tu nk g mintak maaf kt dorg…. ksian kt dorg ni ble bc komen negatif ttg hal pregnant awl nih…

    • Btol tu. Dorg ni masa skola xnk belajor bebetol. Xnk amik tau pengetahuan am. Tau nk mengata je. Klu cmni mentaliti org melayu, smpai bebila pun cmtu jelewww.

  9. psl hal diorang la, jd rajin nak study balik biologi proses pensenyawaan, utk menghilangkan segala prasangka dan menjelaskan yg kabur. dgr sini eh,

    "Persenyawaan berlaku apabila sperma berjaya menembusi ovum dan proses ini berlaku pada hari ovulasi atau lima hari sebelum ovulasi. pembentukan zigot berlaku bila satu sel matang yang dihasilkan oleh ovari sewaktu subur. Persenyawaan berlaku dalam tempoh 24 JAM."…..okayy

    "2 sel akan dibahagikan dalam masa 36 JAM. Pada masa 48 JAM pula 4 sel akan dihasilkan. Akhirnya, pada masa 72 JAM 16 hingga 32 sel akan dihasilkan. Pembahagian sel dan pembentukan sel dalaman mengambil masa selama 4 HINGGA 5 HARI."

    so it's possible. lagi satu, kalau org buat tak betol, takde excited smp tahap tunjuk instagram kat org.
    jauhi fitnah, jauhi prasangka, secara jujurnya aku bukan peminat diana danielle mahupun farid kamil.

  10. cOngrats tO Diana Danielle n fariD kamil….x krelh baby bOy Or baby girl ank tue kn rzeki Allah…sO bersyukur Dgn kurniaan Dr Allah…ape2 pOn cOngrats skali lg k…<3<3

  11. bkn kah lebih elok memikirkan benda yg baik?drpd berburuk sangka

  12. tahniah abg farid…

counter statistics