Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Didie Alias kelihatan cantik di Harian Metro (3 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

10 comments

  1. Xde la molek mana picturenya pki legging & posing tonggek…DD Alias yg dulu2 nmpk lg proper…

  2. rambut dah banyak rosak…..

  3. DD dulu more beauty.. mungkin DD kurus sangat kot… suka DD sebab dia kelakar & friendly 🙂

  4. didie memang lawa cuma kadang2 dia tak tahu nak melawakan diri….badan tu jgn kurus sangat….

  5. lawoo?>>> buuuerkkk!!

  6. dia kan mmg model masa muda..no wonder lah

  7. Pakai je rambut palsu hitam tu lagi senonoh nampak nye dari rambut asli yg da rosak tu! Badan tu pun jgn la kurus keding sgt menampakkan lebih tua dari usia sebenar! Apa2 pun suka dgn lakonan didie yg selamba!

  8. gambo 2nd last dah mcm Belinda sinetron indon tue…..

  9. dah x macam lady gaga lg.. sekarang cam iras plakon indosia pulak,,

counter statistics