Monday , October 15 2018
Home / Isu Semasa / Dira Abu Zahar sindir Syed Saddiq di twitter

Dira Abu Zahar sindir Syed Saddiq di twitter

Semalam, telah berlangsungnya perlawanan akhir antara Liverpool dan Real Madrid. Perlawanan ini menjadi popular kerana kedua-dua pasukan tersebut mempunyai ramai penyokongnya tersendiri di Malaysia terutamanya selebriti dan ahli politik. Antara penyokong tanahair ialah YB Syed Saddiq Abdul Rahman.

Selepas perlawanan tamat, YB dengan aksi berguara telah memuat naik status berkenaan perlawanan itu bertulis

Saya sarankan SPRM siasat keeper Liverpool. Hahahahaha

Ketika netizen lain memahami maksud gurauan itu, terdapat juga yang sentap dengan tweet yang ditulis YB. Muncul Dira Abu Zahar telah membalas tweet berbaur sindiran kepada YB ahli Parlimen Muar itu berbunyi

Yang Berhormat? Or more like Yang Budak-Budak.

Maka bagai cendawan tumbuh di pagi harilah bangkitnya netizen mempertahankan YB kesayangan mereka.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemandu Grab Malaysia mati dijerut, suspek utama Awang Hitam

Innalillahiwainnailahirojiun… Salam Takziah kepada pemandu grab yang mati dibunuh di Selayang… Dengar kata trip last ...

One comment

  1. Tak leh buat apa lah…Kalau pilihan YB dah macam pilihan AF..

    Mentaliti tahap Pakatan Harapan…ini jerlah yang dapat

    Pandai cakap jer juara debate..

    Lumrah yang paling pandai cakap ler..yang paling x tau buat kerja…

    X caya tengok doktor dengan jual ubat tepi jalan….

    dan tengoklah 5 tahun ni si Sadiq ni….buat kerja camner…hancus ler…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

counter statistics