Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Dynaz buat apa sekarang?

Dynaz buat apa sekarang?

Lama juga tidak dengar khabar angin Dynaz. Sebelum ini, dia telah mengandung dan malang tidak berbau kandungannya telah gugur semasa Anugerah ABPBH08 yang lepas. Adakah mungkin, sumpah seranah komentar memain peranan apabila dia berpakaian sangat ketat ketika dia mengandung dulu yang menyebabkan kandungannya gugur? Itu semua ketentuan dari-Nya. Kini dia tampil di photoshoot akhbar Berita Harian sambil bertudung. Kan lebih manis jika dia bertudung seperti ini.

dynaz1

dynaz2

dynaz3

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

4 comments

  1. Apa leh wak dah xde rezeki… Insyaallah dia tu muda lai, leh dpt ank lai pasni….. tp agak2 aaa cara berpakaian tu. Tp klu ikut dr segi perubatan mmg x elok wase pkai baju ketat2 masa pregnant.. baru ni aaa aku tgk National Geographic, on the womb psl kembar 2 3 4.,, klu baby tu tertekan tiub salah sorg tu maybe x ckp oksigen… so agak2 klu pakai baju ketat pun sure effect kan…hmmm kena rujuk pakar klu gini,,, apa pun dynasm jgn berputus asa, muda lai, leh cuba lai aaaa

  2. NGOK.. DAH TAHU MENGANDUNG PAKAI BAJU KETAT-KETAT DAN MENGEDIK SANA SINI…

  3. ye.pdn muke jgak.suke pakai seksi wlaupn tubuh tu kecik.selalu pakai bju yg ketat2.ape2 pun aku smpati gak dgn dynaz

counter statistics