Tuesday , September 2 2014
Home / Dunia Artis / Eizlan Yusof bakal dapat gelaran Datuk

Eizlan Yusof bakal dapat gelaran Datuk

Terbaca kami gosip mengenai pelakon Eizlan Yusof yang dikatakan bakal mendapat Datuk di Harian Metro semalam. Difahamkan berita itu sudah pun tersebar dikalangan artis dan pihak wartawan. Tambahan pula, surat watikah sudah pun diterima pelakon tersebut.

Hasil kajian kami, Hari Keputeraan Sultan Pahang jatuh pada 24 Oktober ini, tinggal dua bulan sahaja lagi untuk majlis tersebut, tidak syak jika surat watikah sudah diedarkan. Ini mengukuhkan lagi gosip Eizlan Yusof bakal bergelar Datuk.

p/s: AC Mizal bila lagi? #LOL

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

16 comments

  1. Trinity Rosz Amet

    wahhh .bgus lha ya.. thniahh

  2. Klu btul.. Tahniah

  3. rezeki dia tu..hehee

  4. Euww … buat bakti/jasa apa kepada masyarakat, agama, bangsa dan negara sampai dapat gelaran "Dato'"?

  5. weyyy ac mizal da dapat gelaran dato la,,,,mcm mana la ko leh xtaw ni,,hahahaha

  6. Atas dasar apa sampai nak dikurniakan gelaran Datuk?? Apa jasa dia terhadap bangsa dan negara? For sure Datuk2 yang bersusah payah berkhidmat untuk negara bengang giler bile artis senang2 je dapat pangkat, sedangkan dorg bersungguh-sungguh smpai tua baru dapat pangkat!

  7. tahniah!!harap dpt beri yg terbaik buat semua..

  8. Cuma tertanya-tanya, apakah sumbangan dia pada negara? berlakon pun takde la banyak mana. entah la.

    Part AC Mizal tu, tak penah dengar dia dapat apa2 anugerah. Dia je yg heboh syok sindri dpt surat daripada Sultan Pahang, pastu dia siap ckp akan buat 1 majlis khas utk kasi anugerah kat dia masa Disember. Tp senyap lagu tu je.

    Lagi tak tahan, org dah panggil dia Dato' dah. self-declared, perhaps.

  9. dari negeri pahang ke??? xheran la… low class dh anugerah dr negeri tu

  10. christian kurniawan

    next on list norman hakim n datin memey…..pheouuuwww..

  11. dato ac kne tarik sbb de kes mahkamah…hahaha…bgs gak,xde pe hasil pn…

    ni pn sorg g…pe jasa pd negara pn xtau…

    *p/s:tgg dato/datuk utk norman abdul halim

  12. semua orang tahu..pahang ni bayar je 150k bole dpt datuk,.. mamat eizlan ni takde jasa pun kpd negara

  13. ahli academicians yg ada title profesor pn susah nk dpt dato’ even stiap sumbangan dorg utk kemajuan negara,bangsa n agama…tp lgsg tak dihargai n dipndag sepi…artis ni stakat blakon n mnyanyi tak ingt dunia perlu ke disanjung tinggi…jangan tkejut coming soon ramai ank2 muda blumba2 nk jadi artis dr jd ahli bijak pandai..fikirkanlah…

  14. dr bg dia baek pikir sape btul2 lyk…

    aku suggest dr. muhaya…

    ala yg buat program dr mata ke hati..

    sumbangan die sbg pkar mata diiktiraf dunia..

    tu br betul ada jasa..

    tp org msia xnak iktiraf..

    asyik2 artis je

counter statistics