Thursday , September 29 2016
Home / Gossip Panas / Ekin Mawi bawa kembar dan adik ke majlis hiburan?

Ekin Mawi bawa kembar dan adik ke majlis hiburan?

ikintudunggg0Ini cerita baru GUA dengar yang disampaikan oleh seseorang yang khabarnya meluat melihat aksi adik-beradik ini. Bukanlah si penyampai dengki dengan populariti mee segera yang dimiliki pasangan adik-beradik ini, sebaliknya sekadar ingin berkongsi cerita.

Pasangan adik beradik ini tidaklah seglamor mana, tapi apabila sudah sentiasa menempel di majlis-majlis hiburan, mahu tak mahu, ada juga lensa kamera yang mengambil gambar mereka.

GUA dengar, pasangan adik-beradik ini popular hanya disebabkan populariti yang dimiliki pasangan salah seorang daripada mereka. Mula-mula dulu, si adik seringkali diangkut ke mana sahaja, padahal si kakak sekadar menemani pasangannya. Juga tidak diketahui motif sebenar si kakak dan adik hadir pada majlis yang nyatanya tidak ada kena mengena dengan mereka.

Terbaru, kata sumber GUA, rombongan Cik Kiah sudah bertambah daripada dua menjadi tiga. Si kakak bukan sahaja membawa adik sebagai peneman tetap, dia juga sudah mula membawa adik bongsunya sebagai ahli rombongan ketika menghadiri majlis pasangannya.

Jangan pula selepas ini satu famili diangkut ke majlis agar semuanya mendapat perhatian lensa kamera.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

24 comments

  1. memang pun dah lah mcm tepong Gomok…
    Mawi dah x popular dah jgn perasan sgt…
    jgn pula bila mawi papa kedana kikin g cari jutawan lain wat laki
    kesian cik wiwi

  2. Alahaaaaaaiiii…!!!!!!!! Dh muak le aku dgn cite2 diorg ni….
    x habis2 erk? Mmg jelas lg bersuluh saje nk tumpang glamour org yg dh mmg glamour…. Uweeeeeeekkkk..!!!!!!!

  3. knp mawi jadi jurucakap marry brown ada muka ekin…knp dia sibuk sangat..tau la P.A dan bini mawi .tapi be profesionalla…takkan mawi ambik gambar muka kau pun ada..bosanla..aku boikot marry brown.

  4. uwwekkkk

  5. kita jangan didodoikan dengan kejayaan palsu…dengan kata lain jangan menumpang kejayaan orang lain….usaha..usaha…usaha…kita cipta kejayaan diri kita sendiri…

  6. gelinyer…..

  7. cam ni susah la yer…
    sesekali maybe ok….
    dah jadi byk kali & x de kene mengena dgn diorg kira melampau la tu….

  8. memg muka x malu betui….rasa diri xglamor tu yg nk tompang glamer org…mslhnya aku rasa mawi tu mane ada glamor sgt laa nie…ramai yg tak suka mawi….ekin,xkn nak kuar ngan suami sendiri pun nk bawa adik?????????????kan dh kawin………….

  9. uwek nk muntah aku
    kalau wiwi tu masih jd DJ kat shopping complex, korg rasa2 betina ni nak x kat dia?
    aku org JB so sape yg org JB sure tau skandal dia dgn kerabat

    • yup betul la cerita tu. dan dengar kata ekin masih lagi menghubungi kerabat diraja Johor tu bila ketiadaan mawi. kesian mawi… dah la dapat bekas kerabat

      • yeke…ekin ni sbnrnya x ok la ekk?

        • dari segi ok atau tak ok tu, aku no komen.. tapi yg pasti.. zaman sekolahnya ekin ni seorang perempuan materialistik yg mengejar lelaki popular.. dah besar pun sama.. kesian mawi dpt wife cam ni

  10. pompan ni ramai x bekenan dgn die adik beradik liar semacam ajer sian kat mak pak die atau mak pak die yg mengalakan anak jd gitu??maklum nak idop mewah!!sabagai org jb aku malu dgn perangai pompan ni..mmg asal atok nenek die ni org johor ke??sbb jarang org johor perangai cm die ni..termasuk si memek tuuuu..memalukan ajer..

  11. mawi beli satu dpt 2 free tak termasuk mak,bapak,nenek die sume dlm pakej lah!!!

  12. betul wekks aku sokong…bkn 2 in 1 lagi, 100 in 1..hahahaha
    entahla,org2 busuk nape la nk asal JB, nasib kita x cmtu kan wewey?hehehe
    BTW, korg nmpk x hikmahnya?dgr ms rasa last year aku berenti beli buah tepi jalan kat pekan nenas johor.
    tokey kedai tu org tua, dia kata adik beradik mawi ada yg mati beragan n dia pun bekas juga tu..
    kiranya dia pn bknlah elok, so patut pn dpt ppuan xelok…
    ina ppuan baik so dia deserve org baik…laki dia mungkin bkn jutawan tp ade education, kalau xnyanyi masih bleh keja…
    mawi?…ekin ko cr la kerabat balik bila mawi dah bankrap k

  13. emmm sokong babygurl….hakikatnya mmg benar…pompuan yg baik hanya utk lelaki yg baik saja kan..kan..kan..jonet kan..
    cthnya : mawi n ina…masa af 3 mmg suka kat mawi…but now…
    HAMPEH………

  14. kerabat tu yg mana???????? anak cucu dia ker atau yg tua tu….
    sape nama dia…

  15. Kalau orang mengata jangan la pelik pulak …Fikir la sendiri kenapa orang tak suka.Orang Malaysia bukan semua bodoh.Mereka komen pun nak menyedarkan orang melayu dan Islam supaya jangan diperbodohkan.

  16. Kalau tiada takkan pokok boleh bergoyang

  17. Kalau tiada angin takkan pokok boleh bergoyang

  18. erm..biar la dia..dah namenye adek bradek…air dicincang takkan putus kan..mungkin jugak..nnti bile smua org serbu mawi kat mane2 majlis..ade adik2 dia bole la jugak jadi teman borak2..jgnla bersangka buruk yer kawan2..xbaik..agaknye kalo kite kat tempat dia..mcm mane la perbuatan kita kan…adakah lebih teruk atau sama je?

  19. eeeee geli nengok muka tepong komak ekin

  20. erm, kesian gak kat mawi..yer lar dalam keadaan ekonomi tengah drop skrg, dapat plak bini kasi kikis.. jual sate pun jual lar…

counter statistics