Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Eksklusif: Abby Abadi sambut birthday Zul Ariffin dirumahnya

Eksklusif: Abby Abadi sambut birthday Zul Ariffin dirumahnya

Haaa, baru je kami post gambar Zul Ariffin sebagai cover model untuk majalah Maskulin, Abby bukan sahaje menjadi orang pertame membeli majalah tersebut malah menyambut hari kelahiran awak yang tersayang dirumahnya. Ayat yang mule tu kami reka saje, jangan pula ade yang tersinggung.

Lagi gambar eksklusif di bawah.

Gambar eksklusif ni diberi oleh peminatnya, gambar-gambar lain yang mempunyai watermark Abby boleh dilihat di fanpage Abby Abadi.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

28 comments

  1. badan sedap tu…

  2. mcm over je abby…

  3. ni sambut kat umah zul skali ngn fmily dia. huhu.

  4. biarlah dah jodoh dia lbh bgs tgk dia dr MEMEY ingus meleleh poyo tue

  5. mmg la kene over si abby.. dulu abg man nyer pun terover jugak..:P

    Rancangan Imam Muda dan Akademi AlQuran Dakyah Yahudi dan Freemason

  6. OVEV LA PULAK CAM LAKI BINI NAK TERMUNTAH

  7. RAPAT CAM NAK PELUK BERDEPAN
    TUT… TU PUN DAH KENA KE DADA ZUL
    MELUAT

  8. alahh yg mengate tu kalo x buat xpe la. kalo kite pon 2×5, xyah judge org.

  9. ala..over2 abby pun xde trover sampai angkut ke hulu ke hilir dok bw tilam mcm si anu tu..abby masih lg waras..xde nk mgatal lebih..

  10. zul mcm senyum tepakse jer..?
    da populer, bole masuk majalah maskulin
    senyum trus plastik. apehal

  11. janda tak tahu malu

  12. jande desperate..huahuahaua…

  13. jgn nk tambah dosa dok ngata2 dorg kt cni.. biar la abby hidup bahagia.. 🙂

  14. wah wah wah…… ni gmbr2 dr album sy ni, mana pulak peminat ada gmbr2 ni,… terrornya mghilangkan watermark yg sy dah buat ek? cayalah….. ishhh! isshh! ishh! ada saje point klau nk mbahan org yer… x takut dosa ke? asal ada je yg tak kene? kite wat hal sndiri pun, org lain yg sakit kenapa? sudaahh2 laa tu k….. trima kasih pd yg sudi mgutuk n mcari salah tu…. n smoga berbahagia korg dunia akhirat…… tq media malaya…. 🙂

  15. wahai saudara2 ku sekalian.. bukan hak kita utk men'judge' sesiapa.. ab ade hidup dia sndiri,biarlah dia bhgia slps byk dugaan yg dh dia harungi.. korg ni pon bukannye perfect sgt.. klau perfect xde nye berpimpin ngn pakwe, x pkai tudung, n yg paling ketara mengutuk dan mengumpat hal org kat cni.. artis pon mnusia ok, same cam kite jugak.. so,pk2 lah ek sblom nk ngata org,cermin diri dulu.. klau nk minat artis, minat pd bakat dia sudah la, peribadi dorg x yah la korg masuk campur… klau korg nk campur jugak, jgn lupe campur tgn skli prangai2 artis luar yg korg puja2 tu, lagi teruk.. KAFIR lagi, lagi byk dosa.. x gittewwww??? nmpk gaya nye bape kerat la sgt artis yg bleh korg minat, sbb artis luar lagi pe'el buruk.. kan?? byk la modal korg nti… insaf2 la ek…

  16. gmbr dorg ne .. i tgk len smcm jer . patot nye zul pkai bju abby, abby pkai bju zul .. hahaha, x g2 ?

  17. haha..x leh blah..bla bla bla tu mst ada kaitan ngn abby abadi tuh..haha x leh blah..klu nk jd artis mmg kna face la bnda2 ni der.. pe da..klu x snggup x yah msuk tv bro… diorg tu public figure.. pa da..

  18. xde mknanye sy ni ade kne mngena ngn abby… dia pon bukan tmasuk list artis yg sy minat pon… cuma nk bg pesanan je kat korg, sebelom korg ni menyimpang x tentu pasal.. mmg la klau x sanggup x yah masuk tv, tp ape hak korg nk kutuk mnusia lain… korg sndiri tu bagus sgt ke?? ape kata satu hari nti korg kawin, pastu dapat ank, ank korg plak gedik nk jadi artis.. tup2 laki ank korg kne kenen cam kes abby nih, pastu ank korg plak nk bina hiduo baru, tp kene bidas cam skrg, ape korg rasa?? ke nk join kutuk skali?? hahhaa.. jgn lupe bro, hidup ni cam roda, hari ni korg kutuk dia, esk2 balik kat korg sndiri.. eleh, saya kompem klau ade korg tnampk org tv tgh buat penganbaran, korg mesti tersengih2 kot2 masuk tv sama… nk glamour.. chaittt!!!!

  19. kenapalah manusia bangang2 sangat?
    nanti kalau mati, tanam sendirilah..
    kalau xnak orang bicara hal kita, jangan tunjuk kat orang benda2 yang kita buat tu.
    bodos!
    kalau bnda kita buat tu betul, xkan orang nk condem pulak??
    fikir2 lah wahai manusia2..
    kita sekadar ingat-mengingati jer..

  20. Saya amat berbesar hati kerana peminat semua masih beri perhatian kepada saya. Segala yang baik itu datang dari Allah swt…segala kekurangan datang dari diri saya sendiri.

    Semoga doa kalian semua akan mengutuhkan lagi pertalian kami berdua.
    Terima kasih & peace to all….

    Luv

    • betul ke ni dari abby abadi…well klo btl i respect u…emhh good job

    • kalo mak lampir tue da gatal sgt kawen jela ngn zul tue..nie tak..merenyam2x jgk tapi sebok duk jaga tepi kain norman n memey tue..aku nie bukan peminat norman n his futere wife tue aku peminat abby abadi..tapi aku adalah salah seorang yg di ban oleh abby ababi dri fanpage beliau kt fb..dia tue mmg xleh terima teguran org..nak sume peminat puji dia tggi melangit..aku bkn stlye yg hipokrit aku tegur ckit dah ban aku..wtfbbq mak lampir..patot la si norman tue tinggalkan dia..perangai macam puaka..kalo korang x caya try kutuk dia kt fb dia..sepantas kilat korang akan di ban..mmg dia tue duk ngadap fb je 24jam..dah mcm dr rozmey dah..wakakakaka abby ababi buttthurtt!

      • padan muka pun ..kena ban dgn dia…sapa nak kawan ngan mulut puaka…wakakakakaak…..
        rumahtangga orang dijaga kalau terjadi pada hang apa hang rasa….kalau hang dah kawin lah tapi kalau belum saya nasihatkan hang jaga lah diri jgn terjadi mcm mereka…dia orang tu celebrities diburu oleh media yang hang ni sape nak kejar???hantu mak lampir…wakaka….
        nasihat saya JANGAN JAGA TEPI KAIN ORANG…LANTAK DIALAH NAK BERCINTA DGN SAPA PUN…:*

  21. apasal gedikkkkkkkkkk…..sangatttttttt…. zul relax je mak budak tu yang over excited…. yayyyyyyy..x padannn///////

  22. Minah tonggeng

    Janda desperate.

counter statistics