Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Elyana bersama Chinta untuk sesi photoshoot (3 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Majlis Pernikahan AG Coco dan Zuliana Eusoff (4 Gambar)

AG Coco, seorang gitaris kumpulan Indie popular Hujan atau nama penuhnya Mohd Hezry Mohd Hafidz ...

23 comments

  1. mkin gmok elyna dha brnak ….

  2. Name anak die chinta ke? Ek eleh..tahpepe…cm xde name elok lg

  3. Itu dia. Lepas beranak badan terus mengembang.

    • ko ingat pas beranak boleh terus slim? Ikut sedap mulut ko je..

    • semua tu pengorbanan besar seorang wanita melahirkan zuriat dan keturunan..oleh tu jgn suke2 je mengata wanita2 yg dh branak ni yer….

    • entahnya..ko ingat pompuan ni macam belon? boleh senang terus mengempis…pompuan lah yg pressure….bile gemuk laki cari betina lain..padahal semua pompuan bila mengandung mesti badan naik walaupun cuma 2-3 kilo…

    • biasalah…wanita yg sudah bersalin selalunya badan die mengembang…. dah lama sikit nanti eloklah balik..

    • mak kau slim ke?

    • ingat mengandung dan bersalin senang ke? takkan masa mengandung nak berdiet? nati anak dlm perut mcm mn? mmg la org masa mengandung akn mengembang, lpz bersalin pun mengembang..ambil masa balik kepada keadaan badan @ berat b4 mengandung..sy pun ambik masa lama jg nk kurus selepas bersalin anak pertama dr berat 65kg ke 50kg..jgn sesuka hati mengomen pasal ibu2 mengandung n lpz bersalin..kmi separuh nyawa bersalin tok zuriat2…

  4. comelnya anak dia…

  5. anak sama comel ngan mak…heheh

  6. Yg komplen elyana tu kembang lps beranak, mmg kolot tol.. Cam la depa tu x beranak or x der bini yg bakal beranak.. Tunggu la 6 bln ke atas.. Dia restore la bdn dia blk.. Ngok!!! Kalau x pon..timer jer la Allah nyer kuasa!!!!

  7. sekarang mmg musim org bagi nama anak perempuan depe Chinta..

  8. kembang2 pun cun….

    • Laaa dia gemok sikit pun nak kecoh.. Watever dia nampak sgt cantik n comel!!! kurus pun kalo mcm hantu jerangkung wat per…

  9. anak dia pun kecik lagi tu haa,nampak nau baru je beranak.normal la badan kembang sikit.takyah nak kutuk sangat laaa mak-mak korang pun lepas beranak kembang gak badan kan???

  10. comel dan cantiklah elyana lepas lahirkan baby…semua wanita yg lepas melahirkn baby akn naik badan nya tu termasuk saya juga.x pelah elyana,janji kita sihat.kalau kurus lepas lahir dan pantang tu,maybe ada penyakitlah tu…hax3

  11. makin gebu makin ayu.. terserlah wajah keibuan nya..sukeee!

  12. Elok lah kembang, sekurang-kurangnya boleh sedar sikit (kot sedar) apa yang harus dikurang2kan apabila dah jadi isteri dan ibu.

counter statistics