Friday , December 9 2016
Home / Dunia Artis / Elyana bertunang dengan Khairul

Elyana bertunang dengan Khairul

013209364_1_image1

Elyana atau nama penuhnya Erneelya Elyana Emrizal telah selamat bertunang dengan pilihan hati di Jeumpa D’ramo yang bertempat di Bangsar petang tadi berkonsepkan yang dipilih oleh Elyana sekeluarga adalah ‘Glam Punk Traditional Contemporary’.

Khairul Anuar Haji Husin yang berjaya menjadi jejaka bertuah berkata mereka pernah saling melamar sebelum mengambil keputusan untuk bertunang.

“Saya happy sangat2…saya harap semuanya akan berjalan lancar,” kata Khairul.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

19 comments

  1. nmpk berisi plak laki die ni..nmpk india je tunang bj mcm tu..hahaha

  2. Moge berkekalan smpi ke jinjang pelamin dan selama lamanye ….amin

  3. alhamdulillah..aku mmg syok abes tgk si elyana nih..lagi2 kalo die wat perform kt stage dgn style
    tak berkasut nye 2..moge2 sampai ke jinjang pelamin dan seterusnye kekal hingga hujung nyawa…

  4. cam muke org sakit je??

    x natural langsung..

    apepun..

    biar jadi kawen..

    halang maksiat & fitnah..

    amin!

  5. smoga sampai kejingjang pelamin…..

counter statistics