Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / Elyana dan rambut karatnya

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

30 comments

  1. artis ni mcm2…

  2. ape la wt rmbut mcm tu..dh rupe kene karan je..dh elok2 Allah cipta rmbut itam nk berkaler2..sah ke solat tah

  3. soke je tengok dia.
    Sebab dia memang cute.
    Lantak lah dia nak colour apa pung!!

  4. selekeh gile..

  5. artis memang bangang!
    sori2..
    tersengaje..
    wawawawawa

  6. artis memang bangang..
    ade lah 2 3 kerat yang boleh pakai..
    yang lain..
    hadoi..
    macam bangsar tue die punye..
    f…

  7. eeii nikah lum dah ckp psl anak… advanced nmpk. Semoga jodoh berpanjangan…amin.
    Psl kaler2 rambut ni, org lelaki mmg diharuskan. Se lai ade kaler2 la ni yg halal. Tp ppuan laks, rambut tu kan aurat, kaler rambut ngan kaler yg halal no hal, bab2 tayang tu yg berdose. Klu kaler rambut just tayang utk hubby je, no hal. X konsider ubah ciptaan sbb rambut le jadi panjang atau pendek, leh ubah… tp ade ke yg kaler wak treatment rambut mahal2 semata2 nk tayang kat hubby je? Harap2 ade aaa, amin.

    • hahah..btl tu..artis ni sume tahpepe je..

    • tau lah pakai tudung,jgn lah nak dok mengatakan org plak yer miss berkaca mata..

      • haha..btl tu..dhtu lg nk wt bahsa rojak..bajet kunun nk tnjk terer bi campo2 la tu..ceh..

        • Bile mase laks aku dok mengate si elyana ni.. aku tahu ade kaler rambut halal eheheh takan korang xpaham kot.. apa daaa. Takan aku nk bgtau sendri, kang ko ceh kate aku ni suke dok promote 😉
          ce try test bace smula komen aku..

          • heheh lupe laks… ko ni ceh. ko pun sespecies gop ngan aku, ko pun suke gop guna bhase rojak. alaa bese aaa website ni bkn formal maa.. in fact sesetengah perkataan tu bile diterjemahkan
            website – laman sesawang <–buruk aaaa
            joystick – batang gembira <–lain mcm je bunyinye
            plug and play – cucuk dan main <—- LOL!!!!

            dan baaaaaaaaaaaaanyak lai…

          • mls nk bc..xpenting

          • websitu tu lain cite la wtpe nk same kan..org lain ckp ayat ko wtpe nk pusing pd yg lain plak..ckp mcm bgs je ko ni.

          • mula2 aku ingat laman sesawang tu laman web kategori sampah.. wakaka

  8. Bagi aku Elyana ni artis yg selekeh.. klu da tau rambut tu kembang2.. buat plak karat.. ikatla skit.. atau wat style len.. ni tak, da sama cam Mek Lampir..

    Pengajaran :- sekiranya dia meninggal dalam keadaan rambut berwarna.. tak silap aku, kulit kepala dia akn disiat.. Wallahualam..

    • Moralnye….xyah aa kaler2 kan rambut. Hitam itu menawan what!!!
      Tp klu dah natural perang tu, jgn le plak gatei2 nk kalerkan hitam plak ye…

    • ske2 ko jek judge hukuman kt die.. ko 2 Allah ke.. yg berdose die yg tanggung die.. ko x yah pning2 pk hukuman die.. pndai2 die la nk taubt.. bkn makayah die x hntr g sk agame.. jgn ckp sebarangan.. kng kne kt ank sndri ke adk sndri ke x paisay ke.. so jgn terlalu menjge tp kain org.. yg pnting kte jge amal ibadt kte sudah..

      • hahaha..mrh ewiezz..

        • bile mase plop aku judge hukuman kt die…. weird nih

        • aku x marh tp aku takt korang2 yg ske m'ate org ni biase nye terkena kt ank die o fmly die sndri.. time 2 r bu nk tersedar.. so sedar r awl2..

          • ooooo xde pe. aku wase aku xde aa mengata lebey2 sbb aku pun manusia biasa gak and pernah muda, bkn stakat rambut, mate pun berkaler2 (dah tua skarang rerupanye aku huhuhu). ekceli apa yg komen tu pun dr pengalaman gak and bersifat general dan neutral. Klu wase komen bersifat hukum tu sensitif pasni kite bg komen dr segi sains plak…cam CSI le plak. Kaler rambut ni leh buat protein dia makin berkurangan, pastu kena wak treatment plak, tiap2 bulan kena g salon, byk le perabis SO membazir le plak. xpe aaa klu kaye, tp klu pakai tudung, just beli tudung je, rambut terjaga, makin sihat rambut tu…

  9. jgn letak hukum kalu kita x pasti…mengkaler rambut hukumnya haram kerana merubah kejadian tuhan..lagi pun apa niat dia merubah warna rambut yg sedia ada…mmg ada jenama halal pencelup rambut tu..tp pencelup je yg halal..merubah tetap haram…so berhati2…

  10. kalis rindu…..

    zack

  11. ini rambut kalis air maa…
    macam mana mau angkat air sembahyang ?
    mau mandi wajib apa macam ???
    air tak sampai ke rambut maa….
    fikirlah sendiri…..

  12. Hahaha lucu la korang nie..
    Pendapat masing2 laa..
    Suka atau tak terima je..
    Memang ada yang suka kita dan ada yang tak suka..jadi?
    Wat pe nak pening kepala..biarkan hati tu sakit? Hahaa..relaks ar..
    Da nama artis..memang jadi bualan..
    Yang benar, tetap benar..
    Biar la orang ramai nak komen..
    Korang tak suka, jangan layan..
    Makin layan, menjadi la..debat je laa..
    Hmm..Elyana ni..comel..memang tak berapa sesuai dia color rambut color ni..tapi potongan tu da cantek..apa2 je la..

  13. wakakaka…..u all suma amacam nk try gak ker kaler2x rmbut?…

    cantik lh elyana nie….

    i like….mmmmuaaahhhh….

counter statistics