Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / Emma Akma bersama kenderaannya, BMW Z4 roadster

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

10 comments

  1. mantop tu bro..pancing jom!hahaah

  2. dia nie saper tak famous pun or maybe active buss kot if btl pandai buss den gud for her n kids but part of she's being sexy rasenya tak perlu kot tak sesuai dgn umur n status tkt dkate org lg pun bkn budaya kite n if u're beautiful n sexy pakai jubah pon akan nampak jgk cantexnya mak cik oiii.

  3. utk x wat dosa kering hr ni,aku nk komen baik2 jer…hehe…aku rse dia de biz tp aku xpasti per..dia penah jd duta utk 1 produk kecantik kan derect selling…aku pnh tgk produk n dia2 skali lam katalog…mse 2 mmg femes ar produk dia ni…

  4. dia businezz kot….

    vampeta
    4-11-2010
    11:40 am

  5. akulahpompuanittew

    akma kan dah wat uptrend..salah sorang yg berjaya la dlm uptrend tu, siap jadi model/jurucakap salah satu product uptrend tu kalau x salah..so x heran lah dia kayo makcik nih!!!!!haiii ….lahh..bilo la mex nak merasa pakai BMW nehhhhh!!

  6. yup..mmg dia join uptrend.dok promote dlm myspace lg…

counter statistics