Tuesday , December 6 2016
Home / Gossip Panas / Erin Malek berpelukan dengan jejaka

Erin Malek berpelukan dengan jejaka

Bleh! Macam biase-lah kan.. Gambar yang kontroversi sudah tentu datangnye dari Mangga. Sape jantan ni? Pelakon tapi kami tak kenal la.. Katenye pelakon drama Durja Ningsun.

Apapun gambar penuh Erin Malek memeluk jantan ni atau lebih dikenali sebagai Aeril di bawah.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

46 comments

  1. ceh..

    si bapa gedik sama isteri urang.

    anak dara nya gedik sama anak bujang urang..

    bagus..

    bagus..

  2. peluk.. jgn tak peluk..
    itulah artis mesia…

  3. like father like dotter lah…hehehe

  4. budak ni penah belakon cite kisah kaisara….kekdg aku xfhm la artis ni..camaraman pn take advantage la..sume nk peluk2…kanblh je amik amik gmbr tp xyah la sampai mcm 2 skali…skrg ni pn aku tgk erin dh pandai pakai baju yg xcukup kain..

  5. sape yg x kenal majalah Mangga.. mesti nk suruh artis2 peluk2..posing dlm kolam mandi lah.. dulu minat jugak beli majalah mangga tp skang dh x minta lagi nak beli… yg artis ni lak ikutkan aje..

  6. LIKE FATHER LIKE DAUGHTER!!!OMG!!!she's too young to pose mcm nie…+…org skrg tgh hot citer pasal her dad.dia leh wat mcm tak tau per2…i know dat everbody's not perfect but please lah dah terang lagi tak perluh bersuluh…family tgh ade masalah tambah lak hot pose mcm ni…bdk2…

  7. klw tgok mak die.. korg ley pk la knp die ni mcmni…sexy nauzubillah…

  8. pehal lak iklan kat sini neyh..sibuk ah

  9. cutenye aeril tu!!!mak taste sgt!!!!

  10. da mula da..da start a neh..mule pepeluk..sok2 da basau sket umo tuh gambo dlam kolam renang lak..pastu wat headline…SAYA DIKEJAR DATUK/DATO'…NAK PAKWE ROMANTIK,etc etc..hurmm x paham aku…jage2 la dek erin… diri awak tu…muda lagi…syang…sian kat ko dek..mude2 besau dugaan idopnye..hurmm…entahle..majalh mangga ni bagi aku x ubah cam majalh tuk jual tubuh je..bek laki pompuan pose yg merepek2..dalm kolam..nampak lurah tetek bagai peluk sana peluk sini..tonggeng sane tonggeng sini..sepatutnye bagi aku kena ban majalh nie..tpi tu la kan..mesti ade 'kepentingan' yg terselindung..kekadang tah mane2 org tah penyanyi le pelakon le dikabo kan kekononnye..tpi x pernh nampak pun kat tv bab bergaya terkangkang peluk2 ngalahkan yg glamour….

    • miss leo sbelum kte nk cramah @ nsihat org kte kena le renung2kan dr kte sndiri ye……br la erin ni fkirkan sndiri dose dye,kte yg nmpak dpan mata ni ambik la sbg 1 iktibar n pngajaran bkn sbg bahan umpatan @ gossip k….assalamualaikum:)

  11. bkn lawa mane pon..poyo jer

  12. nmpak sgt x pernh bergmbr cmnie…xcited benor….nk tunjuk diri tu menggoda sgt la tue…..bdk zaman skrg…iskh2..

  13. btl ckp shika…lam paper de kuar gmbr family dia…mak dia pn pakai bju mcm 2,ne x ank nye pn ikut gak..yg aku heran,mak seksi mcm 2 pn de hati bapak dia 'kawan' dgn fiza..

    • kirana xpyahla nk sbuk sgt psal family erin ni ek…ckup2 la ckp psal hdup erin jgn nk libatkan fmily dye plak:)salam

  14. kalo org suruh pun xyah la nak ikut..ni dah mmg sama suka nak peluk..

  15. ARTIS SUAM2 KUKU

  16. bese la..sume artis mesia xde maruah!! bodo jer..

  17. laki ni yg berlakon senja permai tu ea? die berlakon K.I.T.A gak kan?

  18. betul ke erin bercinta dengan seorang jejaka?????

  19. arina malek, kau ni cari publisiti murahan ke????????? Bukannya bagus pun kau berlakon jadi pelakon utama apatah lagi extra? Dah la seksi, umur baru 17….tak malu ke???????/

  20. arina malek, kau ni cari publisiti murahan ke????????? Bukannya bagus pun kau berlakon jadi pelakon utama apatah lagi extra? Dah la seksi, umur baru 71….tak malu ke???????/

  21. cover ar cikit kelakuan tu..bukan muhrim kowttt…nama j islam

  22. SALAM kepada semua yang komen2 artis nie.. maaf bkan nk tunjuk alim mcm kalian smua dan bkan nk ceramah.. harap jaga kata2 anda.. kerana ia bertambah kn lagi dosa kita smua.. setiap manusia tentu ada kesilapan.. dan kita perlu mnasihatkn cara y benar.. bkan cara y tidak elok.. salam mujahidin islam..

  23. hai erin.. sy nk nasihat kn awk.. harap dgr ye.. kita sbg calon SPM nie perlu lah menumpukan pda plajaran sahaja.. harap maaf erin..

  24. o.0 haha aq aneh

  25. minah ni mmng tk thu mlu

  26. kompom kompom da takde da….ops, bukan dara tapi dadu…

  27. bertaubatlah… byk dosamu dgn Allah…

  28. no koo men…ler.yg ptg insaf yo.. semanya

counter statistics