Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / Erin Res2 kini bertudung (6 gambar)

Erin Res2 kini bertudung (6 gambar)

Erin Res2 yang pernah mengejutkan dunia seni tanahair apabila gambarnya sebagai ratu gelek tersebar di internet pada dua tahun lepas. Kini Erin sudah bertudung namun bak luka yang lame sudah pasti meninggalkan parut yang tidak boleh hilang.

Gambar telah dikeluarkan atas permintaan suami Erin Res2.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

neelofa-suri-hati-mr-mediamalaya

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

11 comments

  1. Alhamdulillah…wahai mediamalaya, cerita lama tak perlu diungkit kembali. Bagilah sokongan.

  2. ALHAMDULILLAH…….harap terus kekal dengan penampilan terbaru anda..=)

  3. Alhamdullillah syukur…..yg lepas tu lepas la erin kan? bina lah hidup baru…

  4. bgs le dh insaf dr dunia hanyut ko tu..kiikikikiii

  5. lar dia nie erin re2 ke biase la nampak dlm tren…

  6. wahai mediamalaya.._berhati-hati lah klau nak post ayat tu..dgr citer skang dia dok sibuk nak saman blogger mynewshub and beautifulnara…(dpt tau dri sumber2 yg blh dipercayai)…so jg2 lah … kita doakan dia bahagia kira dh cukup baik dia nak berubah dri xlansung…alhamdulillam buat nand tahniah buat erine

  7. Alhamdulillah…syabas pada sang suami kerana bijak mendidik isteri…

  8. ni sbb dh gemuk la kot baru nk pakai tudung.mmgla kisah lama jgn diungkit kembali, tp ms zaman dia bukak sana sini tu, dh bape ramai org dpt dosa maksiat mata?dulu i ddk dkt area umah dorg kt AU3,dia dgn baby penah kena tangkap basah, yg lelaki (penyanyi bkumpulan gak) lari terjun dari tingkat 2 ke 3. tula retis2 ni, ms time seksi n glamer, lupa tinggi rendah langit tu.bila dh berubah cmni pn org xkn lupa ape dia buat dulu.

    • ape2 pun die dah berubah….so xyah la nak buka balik cite2 lama…asik dok pandang negatif jer smp bl nak maju…buka sikit minda tu..itu kekhilafan die yg ms lalu..kite pun xtau lg nasib kt mcm mn nnt…jgn takbur bl bercakap…hari ni kt ckp pasal org..kedepan2 org akan ckp pasal kt plak…

  9. bagus lah klau dh nk berubah

counter statistics