Friday , December 9 2016
Home / Dunia Artis / Erra Fazira dalam majalah Wanita, sama tapi tak serupa

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

15 comments

  1. mekap tebal bleh laa..hahahaha..cube simple je cemane rope? cehh

  2. 1st time aq tgok mjalah ni, aq trus tringat dlu ada aq pnah tgok pic artis pkai bju sma..bju ni include jgk. tgok2 erra pn join skali…hahhah

  3. gigiputihberseri

    persamaan yg lain ialah title MJ,MJ dan ex-MJ..ups!! 😉

  4. aik?

    baju sama lah.

    hihihi 😆

  5. john dengan labunya

    alahai..baju recycle

  6. hahahaha……memang sama pun…….kesian……

    ape2 pun bju tu mmg famous habis!!!!

  7. xmampu pki bj lain ke..waakakkakaa

  8. bkn salah artis…tp majalah..sbb majalah xdpt nk carik baju baru sbb xcukup bajet…bengong nye majalah!…sudah nyer artis yg dpt nama sbb pakai bj yg dh 2 3 org pakai…pastu yg pakai diva plak…production yg xwat research….

  9. Cantek Erra..kalau mekap tak tebal pun, Erra tetap cantek..

  10. Setuju dengan Wahh!Bukan salah Erra Fazira pakai baju tu..Team Majalah tu la yang tak ikut perkembangan semasa kot..Yela…kang Erra tak mahu pakai nanti kata perasan 'DIVA' pula macam ZZ kena kutuk 4 muka surat 🙂 Apapun baju tu di badan Erra nampak lebih 'CANTIK' berbanding dipakai RCW & Abby 🙂

    p/s :Cantik Erra ni walau tak make up…..sekarang nampak berisi ….ke dah ada 'isi' ??? Maklum la….kalau 2 -5 bulan memang tak nampak…tunggu 6 bulan ke atas…baru la nampak 'Baby Bump' macam mengandungkan Engku Aleesya dulu 😉

counter statistics