Sunday , November 1 2020

Erra Fazira di Anugerah Blockbuster (4 gambar)

Fulamak! Erra Fazira bergambar di back stage sempena Anugerah Blockbuster tempoh hari. Macam anak dara uollls! Awww! Lagi gambar selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

20 comments

  1. dia ni masih bini org lagi ke tak ni…?..

  2. hai bagusnya bini org ni boleh bertempek dgn mana2 lelaki yg dia suka…

  3. erra memang cantik…dari fulu smpi skrg. Cayalah…

  4. MCM PONDAN ADE LA….

    • aq tau sgt korang ni jeles kan sebab tu ckp erra mcm-mcm pondan la ape la.biakanla die nk plastik pon die pakai rambut palsu tu sbb die ade masalah rambut jgn nk main hembus sesuka hati.renung-renungkan dan selamat beramal

  5. g slim world,kuruslerr…aku xyah g slim world pin,anak dah 2..kurus jer,mcm anak dare lg…

  6. sedap ar….

  7. muka plastik, rambut plastik, baju plastik, kawen plastik, laki plastik

    • betul laa….satu benda aku x nampak ori …tak asli…last2 nampak cam pondann…anak dara kemendaaa

  8. mau emran tak marah..tgok tu michael ang peluk pinggang pon rlex je.

  9. BETULLAH MACAM PONDAN SIAM DAH AKU TENGOK SI ERRA NI,TU YANG EMRAN CARI LAIN TU.SEMUANYA PALSU DARI RAMBUT KE IDUNG ALAHAI YG LAIN X TAU ;LAH…….

  10. mmmmmm BENAR tapi PALSU

  11. macam2 lah korang nie kalu dapat mengata…huishhhhhh dasat giler….

  12. mude mende..pki mcm jamban! rmi karat..xde nmpk asli n ori..buuuu..ubah sume blehla..cube x mekap sume..wajajajaj

  13. ratu rambut palsu

  14. seriously,ank dara sgt !!! mmg nmpk mcm ank dara vs barbie doll… walayweyhhhhhhh !!! hehe 😀

  15. ko da try dia ke smpai tau dia ni anak dara plak??

counter statistics